Νίκος Ευαγγελάτος – Έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού: “Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό και καμία σκέψη”
11:34 - 05/05/2021
Το πρωί της Τετάρτης, ο Νίκος Ευαγγελάτος έκανε το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson κατά
To άρθρο Νίκος Ευαγγελάτος – Έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού: “Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό και καμία σκέψη” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Ευαγγελάτος: «Έκανα το εμβόλιο χωρίς κανέναν ενδοιασμό»
Ο Νίκος Ευαγγελάτος έκανε το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson κατά του COVID-19, το πρωί της Τετάρτης, στο Αττικό […]
The post Νίκος Ευαγγελάτος: «Έκανα το εμβόλιο χωρίς κανέναν ενδοιασμό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΝίκος Ευαγγελάτος: «Έκανα το πρώτο εμβόλιο που μου έτυχε- Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό» (Video)
Στο Αττικό Νοσοκομείο παραβρέθηκε ο Νίκος Ευαγγελάτος το πρωί της Τετάρτης προκειμένου να κάνει το εμβόλιο κατά του COVID-19.
Διαβάστε το στο topontiki.grΝίκος Ευαγγελάτος: Έκανα το πρώτο εμβόλιο που μου έτυχε. Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό. Είμαι ευτυχής
Ο Νίκος Ευαγγελάτος βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 5/5 στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου έκανε το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson κατά της COVID-19. Από...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Νίκος Ευαγγελάτος: Έκανα το πρώτο εμβόλιο που μου έτυχε. Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό. Είμαι ευτυχής
Διαβάστε το στο spoilersΝίκος Ευαγγελάτος: «Έκανα το εμβόλιο χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Είμαι ευτυχής»
Νίκος Ευαγγελάτος: «Έκανα το εμβόλιο χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Είμαι ευτυχής» “Τα εμβόλια είναι η μόνη λύση για την πανδημία”, δηλώνει ο Νίκος Ευαγγελάτος. Ο Νίκος Ευαγγελάτος έκανε το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson κατά του COVID-19, το πρωί της Τετάρτης, στο Αττικό Νοσοκομείο. Από την εκπομπή T-live, ο Μάνος Μπανασάκης συνάντησε τον γνωστό παρουσιαστή […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr