Νίκος Ευαγγελάτος – Έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού: “Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό και καμία σκέψη”

11:34 - 05/05/2021

Το πρωί της Τετάρτης, ο Νίκος Ευαγγελάτος έκανε το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson κατά To άρθρο Νίκος Ευαγγελάτος – Έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού: “Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό και καμία σκέψη” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Ευαγγελάτος: «Έκανα το εμβόλιο χωρίς κανέναν ενδοιασμό»

Ο Νίκος Ευαγγελάτος έκανε το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson κατά του COVID-19, το πρωί της Τετάρτης, στο Αττικό […] The post Νίκος Ευαγγελάτος: «Έκανα το εμβόλιο χωρίς κανέναν ενδοιασμό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Νίκος Ευαγγελάτος: «Έκανα το πρώτο εμβόλιο που μου έτυχε- Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό» (Video)

Στο Αττικό Νοσοκομείο παραβρέθηκε ο Νίκος Ευαγγελάτος το πρωί της Τετάρτης προκειμένου να κάνει το εμβόλιο κατά του COVID-19.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Νίκος Ευαγγελάτος: Έκανα το πρώτο εμβόλιο που μου έτυχε. Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό. Είμαι ευτυχής

Ο Νίκος Ευαγγελάτος βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 5/5 στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου έκανε το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson κατά της COVID-19. Από... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Νίκος Ευαγγελάτος: Έκανα το πρώτο εμβόλιο που μου έτυχε. Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό. Είμαι ευτυχής

Διαβάστε το στο spoilers

Νίκος Ευαγγελάτος: "Έκανα το εμβόλιο χωρίς κανέναν ενδοιασμό" (video)

"Eίναι η μόνη λύση για την πανδημία"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Νίκος Ευαγγελάτος: «Έκανα το εμβόλιο χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Είμαι ευτυχής»

Νίκος Ευαγγελάτος: «Έκανα το εμβόλιο χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Είμαι ευτυχής» “Τα εμβόλια είναι η μόνη λύση για την πανδημία”, δηλώνει ο Νίκος Ευαγγελάτος. Ο Νίκος Ευαγγελάτος έκανε το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson κατά του COVID-19, το πρωί της Τετάρτης, στο Αττικό Νοσοκομείο. Από την εκπομπή T-live, ο Μάνος Μπανασάκης συνάντησε τον γνωστό παρουσιαστή […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»