Γιώργος Παπακώστας: Στο νοσοκομείο ο γνωστός σεφ – Πήρε φωτιά το εστιατόριο του στη Γλυφάδα (pics)
10:28 - 05/05/2021
Το άνοιγμα της εστίασης δεν ξεκίνησε καλά για τον γνωστό σεφ Γιώργο Παπακώστα, καθώς το βράδυ της Τρίτης (4/5) ξέσπασε φωτιά στο εστιατόριο του στη Γλυφάδα. Το δυσάρεστο περιστατικό έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media. Ο γνωστός σεφ ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του από το νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να έχει ... Περισσότερα
To άρθρο Γιώργος Παπακώστας: Στο νοσοκομείο ο γνωστός σεφ – Πήρε φωτιά το εστιατόριο του στη Γλυφάδα (pics) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Παπακώστας: Ο λόγος που ξέσπασε φωτιά στο εστιατόριο του
Στον Ευαγγελισμό μαζί με τέσσερις συνεργάτες του και τον αδερφό του μεταφέρθηκε ο σεφ Γιώργος Παπακώστας μετά από φωτιά που ξέσπασε σε ένα από τα μπεργκεράδικά του στη Γλυφάδα. «Μετά από ένα ατύχημα που είχαμε στην κουζίνα, εγώ και άλλοι 4 συνεργάτες μου αλλά και ο αδερφός μου προσήλθαμε στον Ευαγγελισμό για προληπτικούς λόγους. Δεν […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιώργος Παπακώστας: Καλά στην υγεία του μετά τη φωτιά στο εστιατόριο
Για την φωτιά που ξέσπασε στην κουζίνα του εστιατορίου του μίλησε στο Πρωινό ο Γιώργος Παπακώστας. Ο ίδιος βρέθηκε για […]
The post Γιώργος Παπακώστας: Καλά στην υγεία του μετά τη φωτιά στο εστιατόριο appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr