Γιώργος Παπακώστας: Στο νοσοκομείο ο γνωστός σεφ – Πήρε φωτιά το εστιατόριο του στη Γλυφάδα (pics)

10:28 - 05/05/2021

Το άνοιγμα της εστίασης δεν ξεκίνησε καλά για τον γνωστό σεφ Γιώργο Παπακώστα, καθώς το βράδυ της Τρίτης (4/5) ξέσπασε φωτιά στο εστιατόριο του στη Γλυφάδα. Το δυσάρεστο περιστατικό έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media.  Ο γνωστός σεφ ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του από το νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να έχει ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Παπακώστας: Στο νοσοκομείο ο γνωστός σεφ – Πήρε φωτιά το εστιατόριο του στη Γλυφάδα (pics) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Παπακώστας: Ο λόγος που ξέσπασε φωτιά στο εστιατόριο του

Στον Ευαγγελισμό μαζί με τέσσερις συνεργάτες του και τον αδερφό του μεταφέρθηκε ο σεφ Γιώργος Παπακώστας μετά από φωτιά που ξέσπασε σε ένα από τα μπεργκεράδικά του στη Γλυφάδα. «Μετά από ένα ατύχημα που είχαμε στην κουζίνα, εγώ και άλλοι 4 συνεργάτες μου αλλά και ο αδερφός μου προσήλθαμε στον Ευαγγελισμό για προληπτικούς λόγους. Δεν […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιώργος Παπακώστας: Καλά στην υγεία του μετά τη φωτιά στο εστιατόριο

Για την φωτιά που ξέσπασε στην κουζίνα του εστιατορίου του μίλησε στο Πρωινό ο Γιώργος Παπακώστας. Ο ίδιος βρέθηκε για […] The post Γιώργος Παπακώστας: Καλά στην υγεία του μετά τη φωτιά στο εστιατόριο appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μάντσεστερ Σίτι – Έβερτον 1-1: Ισοπαλία σαν ήττα για τους «πολίτες»

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο με δύο ανήλικα ανατράπηκε στον περιφερειακό – Μεταφέρθηκαν προληπτικά στο «Γ. Γεννηματάς»

Φλώρινα: Viral πρόταση γάμου στο χιονοδρομικό της Βίγλας – Γονάτισε στο χιόνι για να ακούσει το πολυπόθητο «ναι»

BYD: Πρεμιέρα στην Ευρώπη για το ATTO 2

Σέλτικς: Συναγερμός με Κρίσταπς Πορζίνγκις, τραυματίστηκε στον αστράγαλο απέναντι στους Σίξερς

Ο Σαμέτ Ακαϊντίν κοντά στην έξοδο από την Φενέρμπαχτσε