11 χρόνια από την τραγωδία της Marfin – Βρήκαν το θάνατο 3 άνθρωποι, ανάμεσά τους μια έγκυος γυναίκα

10:25 - 05/05/2021

11 χρόνια από την τραγωδία της Marfin – Βρήκαν το θάνατο 3 άνθρωποι, ανάμεσά τους μια έγκυος γυναίκα Οι κουκουλοφόροι κρατώντας 150 μολότοφ άρχισαν να φωνάζουν «κάψτε τους, κάψτε τους πλούσιους»! Έντεκα χρόνια συμπληρώνονται την Τετάρτη 5 Μαΐου από την μαύρη ημέρα του εμπρησμού της Marfin όπου βρήκαν το θάνατο τρείς άνθρωποι, ανάμεσά τους και μία έγκυος […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έντεκα χρόνια από την τραγωδία της Marfin - «Τα θύματα δεν θα δικαιωθούν αν δεν βρεθούν οι ένοχοι»

Από το πρωί της Τετάρτης περαστικοί αφήνουν λουλούδια στη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν - Τι λένε εργαζόμενοι της Marfin που έζησαν την τραγωδία

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Έντεκα χρόνια από την τραγωδία της Marfin – «Τα θύματα δεν θα δικαιωθούν αν δεν βρεθούν οι ένοχοι»

Από το πρωί της Τετάρτης περαστικοί αφήνουν λουλούδια στη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν Έντεκα χρόνια μετά, το έγκλημα της Marfin που στιγμάτισε την Ελλάδα, με τρεις νεκρούς, μια εκ των οποίων έγκυος, και 21 τραυματίες, παραμένει «αγνωστών δραστών». Από το πρωί της Τετάρτης περαστικοί αφήνουν λουλούδια στη μνήμη αυτών των ανθρώπων. Στο σημείο, εδώ και έναν ... The post Έντεκα χρόνια από την τραγωδία της Marfin – «Τα θύματα δεν θα δικαιωθούν αν δεν βρεθούν οι ένοχοι» appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε το στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή