Άρης Σερβετάλης: «Για να υποδυθώ τον Άγιο Νεκτάριο έφερνα τον εαυτό μου σε σωματική κούραση»
09:44 - 05/05/2021
Ο Άρης Σερβετάλης μίλησε στο Special Report και τη Ρϊτσα Μπιζόγλη με αφορμή την ταινία που γύρισε για την ζωή […]
The post Άρης Σερβετάλης: «Για να υποδυθώ τον Άγιο Νεκτάριο έφερνα τον εαυτό μου σε σωματική κούραση» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άρης Σερβετάλης: Για να υποδυθώ τον Άγιο Νεκτάριο έφερνα τον εαυτό μου σε σωματική κούραση (Βίντεο)
«Ο Άγιος έκανε αγρυπνίες ολόκληρες, ολονύχτιες με προσευχή στην Παναγία» είπε ο Άρης Σερβετάλης για τον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΆρης Σερβετάλης: «Για να υποδυθώ τον Άγιο Νεκτάριο έφερνα τον εαυτό μου σε σωματική κούραση»
Μάλιστα, μίλησε για τον τρόπο που προσέγγισε αυτή την προσωπικότητα και τη διαδικασία που ακολούθησε προκειμένου να ερμηνεύσει τον χαρακτήρα, «Το μόνο που είχα στο μυαλό μου ήταν να φέρω μια σωματική κούραση. Ο Άγιος έκανε αγρυπνίες ολόκληρες, ολονύχτιες με προσευχή στην Παναγία. Σε αυτό, τώρα, πως να τοποθετηθείς; Πως να φέρεις τον εαυτό σου […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr