Συγκλονίζει ξανά ο Λεωνίδας Γρηγοράκος: Ήμουν «σακί» – Να μην το περάσει ούτε ο χειρότερος εχθρός μου

08:56 - 05/05/2021

Η μάχη με τον κορονοϊό, ο τρόπος που κόλλησε από άνθρωπο στην Εντατική, η μοναξιά που ένιωσε όταν «ξύπνησε», τα 42 χαμένα κιλά και η αποκατάσταση. Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος μίλησε για τη μάχη του με τον κορονοϊό. Για τον εφιάλτη που, όπως είπε, δεν περιγράφεται. «Δεν μπορεί να περιγραφεί αυτό. Ήταν μια τραγική ιστορία που ... Περισσότερα To άρθρο Συγκλονίζει ξανά ο Λεωνίδας Γρηγοράκος: Ήμουν «σακί» – Να μην το περάσει ούτε ο χειρότερος εχθρός μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ποιες είναι οι ενδεχόμενες επιπτώσεις των εμπορικών δασμών που θέλει να επιβάλλει ο Τραμπ

Τα φτωχά νοικοκυριά είναι τα μεγάλα θύματα της ενεργειακής κρίσης – Τι προτείνει το ΚΕΠΕ

Τροχαίο δυστύχημα στην Ανάβυσσο: Αυτοκίνητο ανατράπηκε και «καρφώθηκε» σε μάντρα κτήματος

Οι σκηνοθέτες της ταινίας «Heretic» πρόσθεσαν στους τίτλους τέλους μήνυμα για την Τεχνητή Νοημοσύνη

Μέρκελ: Το αφοπλιστικό χαμόγελο Τσίπρα και ο διάλογος πριν το δημοψήφισμα – «Όχι φυσικά» – Ο Παπανδρέου και η αποτυχία Σαμαρά

Έκκληση του ΟΗΕ για «μόνιμη κατάπαυση του πυρός» στον Λίβανο, το Ισραήλ και τη Γάζα - Νέο σφυροκόπημα στη Βηρυτό