Σάββας Πούμπουρας: Η απάντησή του μετά το σάλο για τη «δωρεάν εργασία»

07:36 - 05/05/2021

Με νέο βίντεο έδωσε ο Σάββας Πούμπουρας απαντήσεις για το σάλο που προκλήθηκε από τις αναφορές του στην «δωρεάν εργασία»Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάββας Πούμπουρας: Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου το «πετσοκόβει» για το σχόλιο περί… δωρεάν εργασίας

Ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να απαντήσουν στη δήλωση του παρουσιαστή

Διαβάστε το στο in.gr

Πούμπουρας: "Συγγνώμη", μετά τον σάλο για τις δηλώσεις περί «αμισθί εργασίας»

Τι αναφέρει ο παρουσιαστής

Διαβάστε το στο thebest.gr

Σάββας Πούμπουρας: Η απάντησή του μετά τον σάλο που δημιούργησαν οι δηλώσεις του – “Θέλω να ζητήσω συγγνώμη…”

Ο Σάββας Πούμπουρας έχει δεχτεί τις τελευταίες ημέρες δεκάδες αρνητικά και ιδιαίτερα αιχμηρά σχόλια στα social To άρθρο Σάββας Πούμπουρας: Η απάντησή του μετά τον σάλο που δημιούργησαν οι δηλώσεις του – “Θέλω να ζητήσω συγγνώμη…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ο Σάββας Πούμπουρας ζητά συγγνώμη μετά τον σάλο για τις προκλητικές δηλώσεις "δουλέψτε τζάμπα"

Με νέο βίντεο επανέρχεται ο Σάββας Πούμπουρας, για να ζητήσει "συγγνώμη", μετά τις δηλώσεις του για τους νέους και την αμισθί εργασία που προκάλεσαν κύμα αντιδράσεων.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Σάββας Πούμπουρας: Τι απαντάει μετά τον σάλο για τις δηλώσεις περί «αμισθί εργασίας»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Σάββας Πούμπουρας: Η «συγγνώμη» μετά τις προκλητικές δηλώσεις και το «δουλέψτε τζάμπα»

Με νέο βίντεο επανήλθε ο γνωστός παρουσιαστής, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις του

Διαβάστε το στο mononews.gr

Σάββας Πούμπουρας: Η δημόσια απολογία περί «δωρεάν εργασίας»

Τον γύρο των social media και των διαδικτυακών ΜΜΕ έκανε τις τελευταίες μέρες ένα βίντεο του Σάββα Πούμπουρα στο οποίο ακούγεται να μιλά για «δωρεάν εργασία».

Διαβάστε το στο vita.gr

Σάββας Πούμπουρας: Ζητάει συγγνώμη για τις δηλώσεις του περί αμισθί εργασίας

Ο Σάββας Πούμπουρας επανήλθε με νέο βίντεο, στο οποίο ζητάει συγγνώμη για τις δηλώσεις του περί «αμισθί εργασίας», οι οποίες προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων. Ο ίδιος... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σάββας Πούμπουρας: Ζητάει συγγνώμη για τις δηλώσεις του περί αμισθί εργασίας

Διαβάστε το στο spoilers

Σάββας Πούμπουρας: Η απάντηση μετά την θύελλα αντιδράσεων στο video του

Την δική του απάντηση για την σκόνη που σήκωσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του, έδωσε ο Σάββας Πούμπουρας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

Σάββας Πούμπουρας: Η συγγνώμη μετά τις προκλητικές δηλώσεις και το «δουλέψτε τζάμπα»

Με νέο βίντεο επανέρχεται ο Σάββας Πούμπουρας, για να ζητήσει «συγγνώμη» Με νέο βίντεο επανέρχεται ο Σάββας Πούμπουρας, για να ζητήσει «συγγνώμη», μετά τις δηλώσεις του για τους νέους και την αμισθί εργασία που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων. Ειδικότερα, ο Σάββας Πούμπουρας ζητά «συγγνώμη» και εξηγεί τι ακριβώς εννοούσε με τα λεγόμενά του. «Φίλοι μου, γεια ...

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Σάββας Πούμπουρας: Μετά τον σάλο για τις δηλώσεις περί αμισθί εργασίας ζήτησε συγγνώμη

Σάββας Πούμπουρας: Μετά τον σάλο για τις δηλώσεις περί αμισθί εργασίας ζήτησε συγγνώμη Συγγνώμη ζητάει με νέο του video ο Σάββας Πούμπουρας μετά τον σάλο που δημιούργησε με τις δηλώσεις του σχετικά με την αναζήτηση εργασίας. «Φίλοι μου, γεια σας. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου οπτική για το βίντεο που ανέβασα στις […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Καζακστάν: Τα τελευταία λόγια της αεροσυνοδού του μοιραίου αεροπλάνου πριν τη συντριβή

Τρεις συλλήψεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για σύνδεση με την τουρκική μαφία

Η Samsung σταματά την υποστήριξη σε μία χρήσιμη λειτουργία των Galaxy συσκευών

«Μαγικές» εικόνες από το χιονισμένο τοπίο στη Σέτα Εύβοιας

AB App: Η εφαρμογή της ΑΒ Βασιλόπουλος αναβαθμίζεται για ακόμα καλύτερη εμπειρία αγορών

Βραζιλία: Η «μαύρη χήρα» των Χριστουγέννων - Δηλητηρίασε τις δυο αδερφές της και την ανιψιά της