Γιάννης Κότσιρας: Ανατριχιάζει το μήνυμα για τη μητέρα του που έχει φύγει από τη ζωή – “Λείπεις μάνα μου”

21:04 - 04/05/2021

Ένας χρόνος και ένας μήνας πέρασε από την ημέρα που ο Γιάννης Κότσιρας βίωσε την πιο To άρθρο Γιάννης Κότσιρας: Ανατριχιάζει το μήνυμα για τη μητέρα του που έχει φύγει από τη ζωή – “Λείπεις μάνα μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Κότσιρας: Συγκινεί το μήνυμα για τη μητέρα του- «Η καρέκλα σου εκεί. Άδεια»

Σχεδόν ένα χρόνο από τον θάνατο της μητέρας του ο τραγουδιστής έκανε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση για εκείνη με αφορμή το Πάσχα.

Διαβάστε το στο in.gr

Γιάννης Κότσιρας: Ανατριχιάζει η ανάρτηση για τη μητέρα του! «Η καρέκλα σου εκεί… άδεια»

Η συγκινητική ανάρτηση του Γιάννη Κότσιρα για την μητέρα του, που έχει φύγει από τη ζωή.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Γιάννης Κότσιρας: Ανατριχιάζει η ανάρτηση για τη μητέρα του! «Η καρέκλα σου εκεί… άδεια»

Σχεδόν έναν χρόνος έχει περάσει από την ημέρα εκείνη που ο θάνατος της μητέρας του τον βύθισε σε πένθος. Το φετινό Πάσχα, όπως ο ίδιος περιγράφει ήταν δύσκολο για εκείνον αφού η καρέκλα στο οικογενειακό τους τραπέζι ήταν άδειο. «Τέτοιες μέρες, πάντα ανησυχούσες να κάνουμε Πάσχα όλοι μαζί.Και όταν ήμασταν παιδιά, τη Μεγάλη Εβδομάδα, έφτιαχνες […] Το άρθρο Γιάννης Κότσιρας: Ανατριχιάζει η ανάρτηση για τη μητέρα του! «Η καρέκλα σου εκεί… άδεια» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Γιάννης Κότσιρας: Συγκινεί για τη μητέρα του που "έφυγε" από τη ζωή

Η συγκινητικκή ανάρτηση

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»