Άγριες μέλισσες: Τι αποκάλυψε η Κάτια Δανδουλάκη για το ρόλο της Αννέτ

11:52 - 08/12/2019

Σε μια από τις πιο αγαπημένες και δημοφιλείς σειρές της φετινής σεζόν πρωταγωνιστεί η Κάτια Δανδουλάκη. Η καταξιωμένη ηθοποιός ενσαρκώνει τον ρόλο της Ανέτ στις Άγριες Μέλισσες, μιας γυναίκας χωρίς κόμπλεξ που έρχεται στην οικογένεια και βγάζει στη φόρα… μυστικά που ήταν για χρόνια καλά

Διαβάστε Περισσότερα στο madata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άγριες Μέλισσες: Τι λέει η Μαρία Πετεβή για την Πηνελόπη και τον Μελέτη;

Τι αποκάλυψε η τηλεοπτική Πηνελόπη από τις Άγριες Μέλισσες. Στο περιοδικό “TV Έθνος” και τη Φωφώ Μπόνιου έδωσε συνέντευξη η Μαρία Πετεβή, η τηλεοπτική Πηνελόπη Σεβαστού από τις Άγριες Μέλισσες. Η ηθοποιός απάντησε για τα σχόλια που ακούει στο δρόμο από τον κόσμο, ενώ αποκάλυψε κι ένα ευτράπελο από τα γυρίσματα. Πόσο άλλαξε η ζωή σας μετά το ρόλο σας στις Άγριες Μέλισσες; Ουσιαστικά δεν αλλάζει η ζωή σου, αλλάζει μόνο το ότι γίνεσαι πιο αναγνωρίσιμος. Στο δρόμο μου μιλάει ο κόσμος και μου λένε ωραία λόγια. Πρόσφατα άκουσα από κάποιον ότι είμαι το πιο ωραίο δώρο Χριστουγέννων που θα μπορούσε να έχει. Ο κόσμος σας ρωτάει εάν θα παντρευτείτε τον Κλεομένη ή τι θα γίνει με τον Μελέτη; Συνέχεια με

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ madata.gr

Κίκιλιας: 9 άτομα στα πασχαλινά τραπέζια μέσα - Έως 12 άτομα σε ανοιχτό χώρο. Τα μέτρα για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Σeξ: Γιατί υπάρχει απώλεια επιθυμίας - Οι βασικοί λόγοι

Το μυστικό για να γυαλίσετε τα ασημικά σας βρίσκεται στο ψυγείο σας!

Παγώνη: Τέλος Ιουνίου θα έχουμε σχετική ανοσία. Το σχέδιο για το Πάσχα στο χωριό

Ο λόγος που συνήθως ξυπνάς πριν από το ξυπνητήρι

Αγγελική: Καταιγιστικές εξελίξεις - Η Αθηνά ετοιμάζει εκδίκηση για την Αγγελική!