Μένιος Φουρθιώτης: «Είμαι αθώος και στόχος» λέει μέσα από τη φυλακή

18:40 - 04/05/2021

Στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού έκανε Πάσχα ο Μένιος Φουρθιώτης, που κρίθηκε προφυλακιστέος έπειτα από τη μαραθώνια απολογία του ενώπιον του ανακριτή το Μεγάλο Σάββατο, κατηγορούμενος για συνολικά 2 κακουργήματα και 7 πλημμελήματα. «Δεν σκηνοθέτησα τις επιθέσεις που έγιναν σπίτι μου, είμαι στόχος», δήλωσε κατά την απολογία του ο... The post Μένιος Φουρθιώτης: «Είμαι αθώος και στόχος» λέει μέσα από τη φυλακή appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μένιος Φουρθιώτης: «Είμαι αθώος και στόχος» λέει μέσα από τη φυλακή

Στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού έκανε Πάσχα ο Μένιος Φουρθιώτης, που κρίθηκε προφυλακιστέος έπειτα από τη μαραθώνια απολογία του ενώπιον του ανακριτή το Μεγάλο Σάββατο, κατηγορούμενος για συνολικά 2 κακουργήματα και 7 πλημμελήματα. «Δεν σκηνοθέτησα τις επιθέσεις που έγιναν σπίτι μου, είμαι στόχος», δήλωσε κατά την απολογία του ο γνωστός παρουσιαστής, που αρνήθηκε τις […] The post Μένιος Φουρθιώτης: «Είμαι αθώος και στόχος» λέει μέσα από τη φυλακή appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Πομπηία: Εξέταση DNA ανατρέπει τα πάντα!

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 08 Νοεμβρίου

Τραγέλαφος μέχρι τέλους ο ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης καλεί τους συνέδρους του έξω από το μπουζουξίδικο και ο Πολάκης θυμήθηκε να καταγγείλει το πόθεν έσχες του έκπτωπου

Η γελοιογραφία της ημέρας από τον Γιάννη Δερμεντζόγλου – Παρασκευή 08 Νοεμβρίου

Τραγωδία στον ΒΟΑΚ: Τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς και έναν βαριά τραυματία

Ελληνοτουρκικά: «Μικρό καλάθι» για τη συνάντηση Γεραπετρίτη-Φιντάν – Η ευχή Μητσοτάκη και οι δηλώσεις μήνυμα των υπουργών