Σάββας Πούμπουρας: Κόλαση στο twitter για την άμισθη εργασία έτσι για την εμπειρία…

17:18 - 04/05/2021

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν τα όσα είπε ο Σάββας Πούμπουρας σε ένα live του στο Instagram. Ο παρουσιαστής, παρακολουθώντας τις Ημέρες Καριέρας, έβγαλε κάποια συμπεράσματα, τα οποία εξέφρασε δημόσια και από εκείνη την στιγμή έχει γίνει πανικός. -«Υπάρχει προσφορά εργασίας εκεί έξω. Γενικά, όποιος θέλει να εργαστεί κάπου και να βγάλει χρήματα για να συντηρήσει την ... Περισσότερα To άρθρο Σάββας Πούμπουρας: Κόλαση στο twitter για την άμισθη εργασία έτσι για την εμπειρία… δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάββας Πούμπουρας: Μετά το σάλο για τις δηλώσεις περί «αμισθί εργασίας» ζητάει συγγνώμη

«Αν δείτε όλο το βίντεο, θα καταλάβετε ότι συνομιλώ και αναφέρομαι σε παιδιά που μόλις τελειώνουν το σχολείο, σε νέους 18 χρονών που χρειάζονται την εμπειρία για την μετέπειτα επαγγελματική τους εξέλιξη. Σε καμιά περίπτωση δεν ήθελα να συσχετιστεί αυτό με εργασία χωρίς αμοιβή», αναφέρει ο παρουσιαστής

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Σάββας Πούμπουρας: Μετά τον σάλο για τις δηλώσεις περί «αμισθί εργασίας» ζητάει συγγνώμη

Τι αναφέρει ο παρουσιαστής

Διαβάστε το στο thebest.gr

Σάββας Πούμπουρας: Μετά τον σάλο για τις δηλώσεις περί αμισθί εργασίας ζήτησε συγγνώμη

Σάββας Πούμπουρας: Μετά τον σάλο για τις δηλώσεις περί αμισθί εργασίας ζήτησε συγγνώμη Συγγνώμη ζητάει με νέο του video ο Σάββας Πούμπουρας μετά τον σάλο που δημιούργησε με τις δηλώσεις του σχετικά με την αναζήτηση εργασίας. «Φίλοι μου, γεια σας. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου οπτική για το βίντεο που ανέβασα στις […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Καιρός σήμερα: Βροχές με τσουχτερό κρύο σε όλη τη χώρα και καταιγίδες στα παραθαλάσσια – Που θα χιονίσει

Καταγγελία Ζελένσκι: Στόχος των Ρώσων το αεροσκάφος που συνετρίβη στο Καζακστάν

Καταγγελία Ζελένσκι: Το αεροσκάφος στοχεύτηκε από τους Ρώσους – Η ουκρανική μυστική υπηρεσία θα δώσει πληροφορίες

Τρένο συγκρούστηκε με πυροσβεστικό όχημα στη Φλόριντα: 15 τραυματίες, ανάμεσά τους 3 πυροσβέστες

Λάτσιο – Αταλάντα 1-1: Έσωσαν το βαθμό και έμειναν μόνοι πρώτοι στη Serie A οι «μπεργκαμάσκι»

Νάξος: Η στιγμή που καπετάνιος ανάβει προβολέα για να δέσει το πλοίο στο λιμάνι – Ο φάρος ήταν σβηστός