Σάλος με τις συμβουλές του Σάββα Πούμπουρα: «Αφού κάθεσαι, πήγαινε δούλεψε κάπου και ας μην παίρνεις μία»

09:44 - 04/05/2021

Σάλος με τις συμβουλές του Σάββα Πούμπουρα: «Αφού κάθεσαι, πήγαινε δούλεψε κάπου και ας μην παίρνεις μία» Αντιδράσεις έφερε η τοποθέτηση του Σάββα Πούμπουρα για τα εργασιακά… Μία τοποθέτηση για τα εργασιακά, έκανε ο Σάββας Πούμπουρας στο instagram, η οποία εξόργισε πολύ κόσμο, που έδειξε την αντίθεσή του με ποσταρίσματα στο twitter. Συγκεκριμένα, ο τηλεπαρουσιαστής ανέφερε: «Υπάρχει μεγάλη προσφορά […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάλος με τις «συμβουλές» του Σάββα Πούμπουρα: «Αφού κάθεσαι, πήγαινε δούλεψε κάπου και ας μην παίρνεις μία»

Σάλο έχουν προκαλέσει οι «συμβουλές» του παρουσιαστή Σάββα Πούμπουρα για όσους δεν εργάζονται  τους τελευταίους μήνες σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, ο Σάββας Πούμπουρας επιρρίπτει τις ευθύνες στους ίδιους επειδή, όπως λέει, «δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ» για να βρουν δουλειά, συμβουλεύοντάς τους να εργαστούν χωρίς μισθό. […] The post Σάλος με τις «συμβουλές» του Σάββα Πούμπουρα: «Αφού κάθεσαι, πήγαινε δούλεψε κάπου και ας μην παίρνεις μία» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Σάλος με τη φράση του Σ.Πούμπουρα: «Αφού κάθεσαι που κάθεσαι, δούλεψε κάπου και ας μην παίρνεις μια»

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε το βίντεο που ανέβασε στα κοινωνικά του δίκτυα, χθες, ο Σάββας Πούμπουρας στο οποίο εν ολίγοις ισχυρίστηκε ότι όποιος είναι για καιρό άνεργος, μπορεί να πάει να προσφέρει αμισθί τις υπηρεσίες του σε κάποια επιχείρηση, μόνο και μόνο για να αποκτήσει εμπειρία. «Αφού δεν κάνεις που δεν κάνεις τίποτα», λέει σε κάποιο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Πούμπουρας: «Μην είστε τεμπέληδες, πηγαίνετε να δουλέψετε κάπου και ας μην παίρνετε μία»

Αντιδράσεις έφερε η τοποθέτηση του Σάββα Πούμπουρα για τα εργασιακά… Μία τοποθέτηση για τα εργασιακά, έκανε ο Σάββας Πούμπουρας στο instagram, η οποία εξόργισε πολύ κόσμο, που έδειξε την α Η ανάρτηση του Σάββα Πούμπουρα «Αυτά τα εργασιακά εγώ τα γουστάρω, δεν έχω θέμα. Να σας πω λοιπόν ότι ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι […] The post Πούμπουρας: «Μην είστε τεμπέληδες, πηγαίνετε να δουλέψετε κάπου και ας μην παίρνετε μία» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή