Παράπονα από τον Γιάννη Λαγό για τις συνθήκες κράτησής του στις φυλακές του Βελγίου

08:22 - 04/05/2021

Στις φυλακές St. Gilles στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο Γιάννης Λαγός, κάνοντας αρκετά παράπονα για τις συνθήκες κράτησής του. «Νερό δεν μπορούμε να πιούμε από μπουκάλι αλλά μόνο από τη βρύση που είναι μέσα στην τουαλέτα. Δεν έχω ποτήρι, δεν είχα καθαρά ρούχα για επτά ημέρες. Δεν μου είχαν επιτρέψει να βάλω χρήματα στο κινητό τηλέφωνο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παράπονα από τον Γιάννη Λαγό για τις συνθήκες κράτησής του στις φυλακές του Βελγίου

Στις φυλακές St. Gilles στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο Γιάννης Λαγός, κάνοντας αρκετά παράπονα για τις συνθήκες κράτησής του. «Νερό δεν μπορούμε να πιούμε από μπουκάλι αλλά μόνο από τη βρύση που είναι μέσα στην τουαλέτα. Δεν έχω ποτήρι, δεν είχα καθαρά ρούχα για επτά ημέρες. Δεν μου είχαν επιτρέψει να βάλω χρήματα στο κινητό τηλέφωνο […] The post Παράπονα από τον Γιάννη Λαγό για τις συνθήκες κράτησής του στις φυλακές του Βελγίου appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 25/12/2024

Κακοκαιρία στην Εύβοια: Οικογένεια με ένα παιδάκι εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό τους

Πύργος: Άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε Ρομά και Πακιστανούς με αρκετούς τραυματισμούς

Στη Βιέννη για τα Χριστούγεννα η Ελένη Βουλγαράκη με τον Φώτη Ιωαννίδη

Πληρώνει τη ρήτρα για τον… νέο Βιλένα ο ΠΑΟΚ – Αρπάζει και πρώην Έλληνα της ΑΕΚ!

Πτώμα βρέθηκεσε τροχό αεροσκάφους της United Airlines μετά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο της Χαβάης