Εμβολιάστηκε η Υφ. Εργασίας Μαρία Συρεγγέλα με AstraZeneca

18:38 - 03/05/2021

Η κ. Συρεγγέλα ευχαρίστησε το υγειονομικό προσωπικό του Εμβολιαστικού Κέντρου που με αφοσίωση και επαγγελματισμό δίνει τη μάχη κατά της πανδημίας και προέτρεψε όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορονοϊός: Με AstraZeneca εμβολιάστηκε η υφυπουργός Εργασίας Μ. Συρεγγέλα

“Σήμερα, ήρθε η σειρά μου να εμβολιαστώ με την πρώτη δόση του AstraZeneca. Το εμβόλιο είναι το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσα να λάβω για το Πάσχα, για μένα, την οικογένειά μου, τους φίλους και συνεργάτες μου” δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η υφυπουργός κ. Συρεγγέλα και ευχαρίστησε το υγειονομικό προσωπικό του Εμβολιαστικού Κέντρου, “που με αφοσίωση, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Με AstraZeneca εμβολιάστηκε η υφυπουργός Εργασίας, Μαρία Συρεγγέλα

Με AstraZeneca εμβολιάστηκε το μεσημέρι η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια, Μαρία Συρεγγέλα, η οποία είχε κλείσει ραντεβού στο Εμβολιαστικό Κέντρο στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, μόλις άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την ηλικιακή ομάδα της. "Σήμερα, ήρθε η σειρά μου να εμβολιαστώ με την πρώτη δόση του […] The post Με AstraZeneca εμβολιάστηκε η υφυπουργός Εργασίας, Μαρία Συρεγγέλα first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Εμβολιάστηκε η Υφ. Εργασίας Μαρία Συρεγγέλα με AstraZeneca

Η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια, Μαρία Συρεγγέλα εμβολιάστηκε σήμερα το μεσημέρι με AstraZeneca στο Εμβολιαστικό Κέντρο στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Η Υφυπουργός κ. Συρεγγέλα εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση του εμβολίου AstraZeneca, καθώς, όπως δήλωσε στο in.gr, «μόνο με τον εμβολιασμό θα μπορέσουμε να πάρουμε πίσω […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

«MEGA Stories»: Η σοκαριστική μαρτυρία ενός 17χρονου αθλητή

Έλον Μασκ: Σεξιστική επίθεση στην Άνγκελα Μέρκελ – Την παρομοίωσε με ηβική περούκα

Αποκάλυψη in: Το άγνωστο σενάριο που πιθανόν θα εξετάσει η ΕΛ.ΑΣ. για το θάνατο των πέντε παιδιών στο «θρίλερ της Αμαλιάδας»

Ο Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος και η εποχή του

Φορολογικό νομοσχέδιο: Κατατέθηκε στη Βουλή – Τι περιλαμβάνει

Γερμανία: Γιατί απολύει 11.000 εργαζόμενους ο κολοσσός της χαλυβουργίας ThyssenKrupp