Κώστας Αποστολάκης: “Πλακωνόμουν στα μαγαζιά, δυο φορές τη βδομάδα”

13:00 - 03/05/2021

Ο Κώστας Αποστολάκης που φέτος τον βλέπουμε στην ΕΡΤ και στο σήριαλ “Ζακέτα να πάρεις”, μίλησε To άρθρο Κώστας Αποστολάκης: “Πλακωνόμουν στα μαγαζιά, δυο φορές τη βδομάδα” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Αποστολάκης: Πήγα στο Άγιο Όρος γιατί ήθελα συγχώρεση

Ο ηθοποιός μιλάει για τα λάθη του και αποκαλύπτει πως έχει πληγώσει πολλούς ανθρώπους

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Κ. Αποστολάκης: Πλακωνόμουν στα μαγαζιά 2 φορές την εβδομάδα

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Κώστας Αποστολάκης: «Πλακωνόμουν στα μαγαζιά δυο φορές την εβδομάδα»

Η εξομολόγηση του γνωστού ηθοποιού στον φακό του Love it.

Διαβάστε το στο in.gr

Κώστας Αποστολάκης: «Πλακωνόμουν στα μαγαζιά δύο φορές την εβδομάδα»

Ο Κώστας Αποστολάκης παραχώρησε δηλώσεις στο Love it και στην Κατερίνα Νινιού μίλησε για λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν. […] The post Κώστας Αποστολάκης: «Πλακωνόμουν στα μαγαζιά δύο φορές την εβδομάδα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Κώστας Αποστολάκης: «Πλακωνόμουν στα μαγαζιά δυο φορές τη βδομάδα» (Video)

Τη φετινή χρονιά τον απολαμβάνουμε στο σήριαλ «Ζακέτα να πάρεις» της ΕΡΤ. Ο λόγος για τον Κώστα Αποστολάκη ο οποίος με αφοπλιστική ειλικρίνεια εξομολογείται -μεταξύ άλλων- ότι ο ερχομός της κόρης του στη ζωή του άλλαξε σε έναν σημαντικό βαθμό τον χαρακτήρα του.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Κώστας Αποστολάκης: Πήγα στο Άγιο Όρος γιατί ήθελα συγχώρεση

Ο ηθοποιός μιλάει για τα λάθη του και αποκαλύπτει πως έχει πληγώσει πολλούς ανθρώπους. Το άρθρο Κώστας Αποστολάκης: Πήγα στο Άγιο Όρος γιατί ήθελα συγχώρεση εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Κώστας Αποστολάκης: Πλακωνόμουν στα μαγαζιά δυο φορές τη βδομάδα – Έχω βασανίσει πολλούς ανθρώπους

Ο Κώστας Αποστολάκης που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ “Ζακέτα να πάρεις”, μίλησε στην εκπομπή “Love it” για την προσωπική του ζωή και για... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κώστας Αποστολάκης: Πλακωνόμουν στα μαγαζιά δυο φορές τη βδομάδα – Έχω βασανίσει πολλούς ανθρώπους

Διαβάστε το στο spoilers

Αποστολάκης: “Πλακωνόμουν στα μαγαζιά, δυο φορές τη βδομάδα”

Η εξομολόγηση του ηθοποιού

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Κώστας Αποστολάκης: "Πλακωνόμουν στα μαγαζιά, δυο φορές τη βδομάδα" (video)

"Τα λάθη μου είναι τόσα που δεν φτάνει όλο το Αιγαίο πέλαγος σε Η2Ο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Μαριάντα Πιερίδη – Πάνος Ιωάννου: Είναι αχώριστοι! Αγκαλιά σε πρωινή βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας

Kaia Gerber: Το minimal μανικιούρ της είναι η πιο κομψή επιλογή για τον χειμώνα

Μελίνα Νικολαΐδη – Δημήτρης Φιντιρίκος: Δεν κρύβουν τον έρωτά τους! Οι τρυφερές αναρτήσεις τους

Ναταλία Γερμανού: Ξέσπασε σε κλάματα με την έκπληξη που της ετοίμασαν στο Secret Song – Η εμφάνιση της μητέρας της

Ορέστης Τζιόβας: «Η εξωτερική μου εμφάνιση πολλές φορές ήταν εμπόδιο στην καριέρα μου»

Γιάννης Πλούταρχος: Έμεινε άφωνος με την εμφάνιση της συζύγου του στο Secret Song