Κώστας Αποστολάκης: “Πλακωνόμουν στα μαγαζιά, δυο φορές τη βδομάδα”
13:00 - 03/05/2021
Ο Κώστας Αποστολάκης που φέτος τον βλέπουμε στην ΕΡΤ και στο σήριαλ “Ζακέτα να πάρεις”, μίλησε
To άρθρο Κώστας Αποστολάκης: “Πλακωνόμουν στα μαγαζιά, δυο φορές τη βδομάδα” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κώστας Αποστολάκης: Πήγα στο Άγιο Όρος γιατί ήθελα συγχώρεση
Ο ηθοποιός μιλάει για τα λάθη του και αποκαλύπτει πως έχει πληγώσει πολλούς ανθρώπους
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΚώστας Αποστολάκης: «Πλακωνόμουν στα μαγαζιά δυο φορές την εβδομάδα»
Η εξομολόγηση του γνωστού ηθοποιού στον φακό του Love it.
Διαβάστε το στο in.grΚώστας Αποστολάκης: «Πλακωνόμουν στα μαγαζιά δύο φορές την εβδομάδα»
Ο Κώστας Αποστολάκης παραχώρησε δηλώσεις στο Love it και στην Κατερίνα Νινιού μίλησε για λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν. […]
The post Κώστας Αποστολάκης: «Πλακωνόμουν στα μαγαζιά δύο φορές την εβδομάδα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΚώστας Αποστολάκης: «Πλακωνόμουν στα μαγαζιά δυο φορές τη βδομάδα» (Video)
Τη φετινή χρονιά τον απολαμβάνουμε στο σήριαλ «Ζακέτα να πάρεις» της ΕΡΤ. Ο λόγος για τον Κώστα Αποστολάκη ο οποίος με αφοπλιστική ειλικρίνεια εξομολογείται -μεταξύ άλλων- ότι ο ερχομός της κόρης του στη ζωή του άλλαξε σε έναν σημαντικό βαθμό τον χαρακτήρα του.
Διαβάστε το στο topontiki.grΚώστας Αποστολάκης: Πήγα στο Άγιο Όρος γιατί ήθελα συγχώρεση
Ο ηθοποιός μιλάει για τα λάθη του και αποκαλύπτει πως έχει πληγώσει πολλούς ανθρώπους.
Το άρθρο Κώστας Αποστολάκης: Πήγα στο Άγιο Όρος γιατί ήθελα συγχώρεση εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΚώστας Αποστολάκης: Πλακωνόμουν στα μαγαζιά δυο φορές τη βδομάδα – Έχω βασανίσει πολλούς ανθρώπους
Ο Κώστας Αποστολάκης που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ “Ζακέτα να πάρεις”, μίλησε στην εκπομπή “Love it” για την προσωπική του ζωή και για...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κώστας Αποστολάκης: Πλακωνόμουν στα μαγαζιά δυο φορές τη βδομάδα – Έχω βασανίσει πολλούς ανθρώπους
Διαβάστε το στο spoilersΚώστας Αποστολάκης: "Πλακωνόμουν στα μαγαζιά, δυο φορές τη βδομάδα" (video)
"Τα λάθη μου είναι τόσα που δεν φτάνει όλο το Αιγαίο πέλαγος σε Η2Ο"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr