Κορονοϊός: Διασωληνώθηκε στο Σισμανόγλειο ο Θεόδωρος Κατσανέβας
08:10 - 03/05/2021
Επιδείνωση παρουσίασε χθες η κατάσταση της υγείας του 74χρονου καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιά και πρώην βουλευτή Θεόδωρου Κατσανέβα, που νοσηλεύεται από τις 19 Απριλίου με κορονοϊό, στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο. Ετσι, όπως αναφέρει το protothema.gr, οι γιατροί προχώρησαν χθες το βράδυ στη διασωλήνωσή του.
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Διασωληνωμένος στο Σισμανόγλειο ο Θεόδωρος Κατσανέβας
Δύσκολες ώρες περνά ο Θεόδωρος Κατσανέβας, καθώς νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Σισμανόγλειο. Ο πρώην βουλευτής είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό στις 19 Απριλίου, έχοντας κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer πέντε ημέρες νωρίτερα. «Θέλω να ενημερώσω τους φίλους μου ότι, από την Δευτέρα 19 Απριλίου έχω διαγνωστεί με Covid-19 και παραμένω σε απομόνωση στο […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚορωνοϊός: Διασωληνωμένος στο Σισμανόγλειο ο Θεόδωρος Κατσανέβας
Κορωνοϊός: Δύσκολες ώρες περνά ο Θεόδωρος Κατσανέβας, καθώς νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Σισμανόγλειο. Ο πρώην βουλευτής είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό στις 19 Απριλίου, έχοντας κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer πέντε ημέρες νωρίτερα. «Θέλω να ενημερώσω τους φίλους μου ότι, από την Δευτέρα 19 Απριλίου έχω διαγνωστεί με...
The post Κορωνοϊός: Διασωληνωμένος στο Σισμανόγλειο ο Θεόδωρος Κατσανέβας appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΚορονοϊός: Διασωληνωμένος στο Σισμανόγλειο ο Θεόδωρος Κατσανέβας
Υπενθυμίζεται ότι ο Θεόδωρος Κατσανέβας, νοσηλεύεται από τις 19 Απριλίου με κορoνοϊό, στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το protothema.gr, οι γιατροί προχώρησαν χθες το βράδυ στη διασωλήνωσή του. Σε ανάρτηση που είχε κάνει στο facebook στις 23 Απριλίου, ο Θεόδωρος Κατσανέβας ενημέρωνε τους διαδικτυακούς φίλους ότι είχε διαγνωστεί με κορονοϊό, σημειώνοντας παράλληλα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΔιασωληνωμένος στο Σισμανόγλειο ο Θεόδωρος Κατσανέβας
Δύσκολες ώρες περνά ο Θεόδωρος Κατσανέβας, καθώς νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Σισμανόγλειο. Ο πρώην βουλευτής είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό στις 19 Απριλίου, έχοντας κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer πέντε ημέρες νωρίτερα. «Θέλω να ενημερώσω τους φίλους μου ότι, από την Δευτέρα 19 Απριλίου έχω διαγνωστεί με Covid-19 και παραμένω σε απομόνωση στο […]
The post Διασωληνωμένος στο Σισμανόγλειο ο Θεόδωρος Κατσανέβας appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΔιασωληνωμένος με κορονοϊό στο Σισμανόγλειο o Θεόδωρος Κατσανέβας
Δύσκολες ώρες περνά ο Θόδωρος Κατσανέβας, που από το τέλος Απριλίου έχει νοσήσει με κορονοϊό και
To άρθρο Διασωληνωμένος με κορονοϊό στο Σισμανόγλειο o Θεόδωρος Κατσανέβας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚορωνοϊός: Διασωληνωμένος στο Σισμανόγλειο ο Θεόδωρος Κατσανέβας
Επιδείνωση παρουσίασε, την Κυριακή του Πάσχα, η κατάσταση της υγείας του 74χρονου καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιά και πρώην βουλευτή Θεόδωρου Κατσανέβα, που νοσηλεύεται πλέον διασωληνωμένος στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο.
Διαβάστε το στο topontiki.grΔιασωληνώθηκε ο Θεόδωρος Κατσανέβας
Νοσηλεύεται από τις 19 Απριλίου με κορωνοϊό, στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο.
Διαβάστε το στο euro2day.grΔιασωληνωμένος στο Σισμανόγλειο ο Θεόδωρος Κατσανέβας
Επιδεινώθηκε η κατάσταση του πρώην βουλευτή, που διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό στις 19 Απριλίου, πέντε ημέρες αφού είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου
The post Διασωληνωμένος στο Σισμανόγλειο ο Θεόδωρος Κατσανέβας appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΔιασωληνωμένος μετά τον εμβολιασμό του ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Κατσανέβας
Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Κατσανέβας, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Σισμανόγλειο.
Το άρθρο Διασωληνωμένος μετά τον εμβολιασμό του ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Κατσανέβας εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΚορονοϊός: Διασωληνώθηκε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Κατσανέβας
O οποίος νοσηλεύεται από τις 19 Απριλίου με κορoνοϊό, στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο.
Διαβάστε το στο mononews.grΔιασωληνωμένος μετά τον εμβολιασμό του ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Κατσανέβας
Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Κατσανέβας, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Σισμανόγλειο. Ο πρώην βουλευτής του [...]
The post Διασωληνωμένος μετά τον εμβολιασμό του ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Κατσανέβας appeared first on Triklopodia.
Διαβάστε το στο Κορωνοϊός: Διασωληνώθηκε ο Θ. Κατσανέβας
Επιδείνωση παρουσίασε χθες η κατάσταση της υγείας του 74χρονου καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιά και πρώην βουλευτή Θεόδωρου Κατσανέβα, που νοσηλεύεται...
The post Κορωνοϊός: Διασωληνώθηκε ο Θ. Κατσανέβας appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr