Άννα Μαρία Βέλλη: Κι όμως τραγούδησε Τριαντάφυλλο και ήταν απολαυστική – Δες το επικό βίντεο

21:04 - 02/05/2021

Η Άννα Μαρία Βέλλη μετά την αποχώρησή της από το Survivor είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram To άρθρο Άννα Μαρία Βέλλη: Κι όμως τραγούδησε Τριαντάφυλλο και ήταν απολαυστική – Δες το επικό βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άννα Μαρία Βέλλη – Survivor: Tραγούδησε Τριαντάφυλλο και ήταν απολαυστική

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΒΕΛΛΗ – SURVIVOR: Η Άννα Μαρία Βέλλη μπορεί να έχει αφήσει εδώ και μέρες πίσω της τις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, δεν ξεχνάει όμως του συμπαίκτες της… Η Άννα Μαρία Βέλλη άφησε πίσω της τις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, αλλά μετά την αποχώρησή της από το Survivor είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram. Σχεδόν ... Περισσότερα To άρθρο Άννα Μαρία Βέλλη – Survivor: Tραγούδησε Τριαντάφυλλο και ήταν απολαυστική δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»