Δέσποινα Μοιραράκη: Γιορτάζει τα γενέθλιά της και δηλώνει… 41!

20:46 - 02/05/2021

Ιδιαίτερα χαρούμενη ήταν η Δέσποινα Μοιραράκη χθες, αφού πέρα από Μεγάλο Σάββατο και Πρωτομαγιά ήταν και To άρθρο Δέσποινα Μοιραράκη: Γιορτάζει τα γενέθλιά της και δηλώνει… 41! δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δέσποινα Μοιραράκη: Γιορτάζει τα γενέθλιά της μαζί με τον σύζυγο και τον γιο της – Τα πόσα έκλεισε

Δέσποινα Μοιραράκη: Τα γενέθλιά της είχε το Μεγάλο Σάββατο, η “βασίλισσα των χαλιών”. Έχοντας στο πλευρό της την οικογένεια και τα αγαπημένα της πρόσωπα, γιόρτασε... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δέσποινα Μοιραράκη: Γιορτάζει τα γενέθλιά της μαζί με τον σύζυγο και τον γιο της – Τα πόσα έκλεισε

Διαβάστε το στο spoilers

Δέσποινα Μοιραράκη: Γιορτάζει τα γενέθλιά της και δηλώνει 41 ετών

Δέσποινα Μοιραράκη: Γιορτάζει τα γενέθλιά της και δηλώνει 41 ετών Ιδιαίτερα χαρούμενη ήταν η Δέσποινα Μοιραράκη χθες, αφού πέρα από Μεγάλο Σάββατο και Πρωτομαγιά ήταν και τα γενέθλιά της. Η “βασίλισσα των χαλιών” γιόρτασε αυτή την ξεχωριστή ημέρα στον Ωρωπό, έχοντας στο πλευρό της την οικογένεια και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Φορώντας ένα φλοράλ πουκάμισο που θύμιζε […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ναταλία Γερμανού: Ξέσπασε σε κλάματα με την έκπληξη που της ετοίμασαν στο Secret Song – Η εμφάνιση της μητέρας της

Ορέστης Τζιόβας: «Η εξωτερική μου εμφάνιση πολλές φορές ήταν εμπόδιο στην καριέρα μου»

Γιάννης Πλούταρχος: Έμεινε άφωνος με την εμφάνιση της συζύγου του στο Secret Song

Λένα Μαντά: «Ραγίζει» καρδιές για τον θάνατο του συζύγου της – «Με τα παιδιά μου περνάμε δύσκολα μετά την απώλειά του»

Μάριος Καπότσης: Σε ρόλο στιχουργού ο Ολυμπιονίκης – Το τραγούδι που έγραψε για γνωστό τραγουδιστή

Συγκινεί η Σμαράγδα Καρύδη για την απώλεια του πατέρα της: «Χειρότερο από τον θάνατο είναι να βλέπεις τον άνθρωπό σου να υποφέρει»