Γιάννης Πάριος: «Είπα στον γιο μου ότι δεν ξέρω αν αξίζω να υπάρχει οδός με το όνομά μου»
17:06 - 02/05/2021
Ο Γιάννης Πάριος ήταν καλεσμένος στο ART Week με την Μαίρη Αρώνη κι έκανε μία εξομολόγηση καρδιάς για την ζωή […]
The post Γιάννης Πάριος: «Είπα στον γιο μου ότι δεν ξέρω αν αξίζω να υπάρχει οδός με το όνομά μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Πάριος: «Ντρέπομαι, δεν ξέρω αν αξίζω δρόμο με τ’ όνομά μου»- Η εξομολόγηση στον γιο του
Δείτε όλα όσα εξομολογήθηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής, καλεσμένος στο Art Week της Λένας Αρώνη.
Διαβάστε το στο in.grΓιάννης Πάριος: «Ντρέπομαι, δεν ξέρω αν αξίζω δρόμο με τ’ όνομά μου»
Δείτε όλα όσα εξομολογήθηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής, καλεσμένος στο Art Week της Λένας Αρώνη.
Διαβάστε το στο tanea.grΓιάννης Πάριος: Δεν ξέρω αν αξίζω να υπάρχει οδός με το όνομά μου
Ο Γιάννης Πάριος έκανε μία αποκάλυψη στην Λένα Αρώνη για την οδό που έχει πάρει το όνομά του στην Πάρο
Διαβάστε το στο thebest.grΓιάννης Πάριος: Είπα στον γιο μου ότι δεν ξέρω αν αξίζω να υπάρχει οδός με το όνομά μου (Video)
Στην εκπομπή ART Week που παρουσιάζει η Λένα Αρώνη στην ΕΡΤ, βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Πάριος.
Διαβάστε το στο topontiki.grΓιάννης Πάριος: Είπα στον γιο μου ότι δεν ξέρω αν αξίζω να υπάρχει οδός με το όνομά μου
Γιάννης Πάριος (ERTFLIX) ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 03.05.2021 15:35 Newsroom Ο Γιάννης Πάριος έκανε μία αποκάλυψη στην Λένα Αρώνη για την οδό που έχει πάρει το όνομά του...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιάννης Πάριος: Είπα στον γιο μου ότι δεν ξέρω αν αξίζω να υπάρχει οδός με το όνομά μου
Διαβάστε το στο spoilersΓιάννης Πάριος: Δεν ξέρω αν αξίζω δρόμο με το όνομα μου
Ο Γιάννης Πάριος έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στο πως ένιωσε όταν του ανακοινώθηκε ότι στην Πάρο ο κεντρικό δρόμος στην παραλία θα πάρει το όνομά του.Ο Γιάννης Πάριος μίλησε στην ΕΡΤ και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για την τη ζωή του αλλά και την πορεία του στο καλλιτεχνικό στερέωμα.
Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο πως ένιωσε όταν του ανακοινώθηκε ότι στην Πάρο ο κεντρικό δρόμος στην παραλία θα πάρει το όνομά του.
«Η μάνα μου έτρεχε από ντροπή όταν της έλεγαν ότι εσείς δεν έχετε γιο τον Πάριο; Απαντούσε ότι τον λένε Βαρθακούρη. Ο γιος μου ο Χάρης μου έχει πει κάτι ωραίο. Αφού δεν καταδέχτηκες να τιμήσεις το όνομα του παππού, έγινα εγώ Βαρθακούρης», είπε χαρακτηριστικ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΠάριος: «Είπα στον γιο μου ότι δεν ξέρω αν αξίζω να υπάρχει οδός με το όνομά μου»
Τι εξομολογήθηκε ο σπουδαίος ερμηνευτής;
Διαβάστε το στο ekriti.grΓιάννης Πάριος: "Είπα στον γιο μου ότι δεν ξέρω αν αξίζω να υπάρχει οδός με το όνομά μου"
Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκάλυψε τι του είπε ο γιος του Χάρης για το επίθετό τους
Διαβάστε το στο patrasevents.gr