Γιάννης Πάριος – Σοφία Αλιμπέρτη: Πάσχα μαζί στην Πάρο με τους γιους τους

16:24 - 02/05/2021

Στην λατρεμένη του Πάρο με την Σοφία Αλιμπέρτη περνά το φετινό Πάσχα ο Γιάννης Πάριος! Ο To άρθρο Γιάννης Πάριος – Σοφία Αλιμπέρτη: Πάσχα μαζί στην Πάρο με τους γιους τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάριος – Αλιμπέρτη: Πάσχα μαζί με τους γιους τους

Μπορεί ο ο 75χρονος δημοφιλής τραγουδιστής Γιάννης Πάριος και η 55χρονη γνωστή ηθοποιός, Σοφία Αλιμπέρτη να έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους σαν ζευγάρι εδώ και αρκετά χρόνια, παραμένουν όμως αγαπημένοι, αφού έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.

Διαβάστε το στο vita.gr

Γιάννης Πάριος – Σοφία Αλιμπέρτη: Έκαναν Πάσχα στην Πάρο μαζί με τους γιους τους

Γιάννης Πάριος – Σοφία Αλιμπέρτη: Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, πέρασε το φετινό Πάσχα στην Πάρο, μαζί με την ηθοποιό, Σοφία Αλιμπέρτη και τους γιους τους, Μιχαήλ... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιάννης Πάριος – Σοφία Αλιμπέρτη: Έκαναν Πάσχα στην Πάρο μαζί με τους γιους τους

Διαβάστε το στο spoilers

Γιάννης Πάριος – Σοφία Αλιμπέρτη: Πάσχα μαζί στην Πάρο με τους γιους τους

Οικογενειακές στιγμές

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Μαρία Κορινθίου: «Σκέφτομαι σοβαρά να μετακομίσω στο εξωτερικό με την κόρη μου»

Κατερίνα: Συστήνει τη δική της εκδοχή της διαχρονικής επιτυχίας «Μου Λείπεις»

Απόστολος Λύτρας: «Προσπαθώ να βελτιώσω τη ψυχολογία της πρώην συζύγου μου αλλά πρωτίστως των παιδιών μου»

Λευτέρης Χαρίτος: Απαντά πρώτη φορά για τα δημοσιεύματα που θέλουν τη «Μάγισσα» να «κόβεται»

Η Μαρία Ιακώβου για την κόντρα με το «Θηρίο»: «Άρπαξε την ευκαιρία να βγει στην τηλεόραση – Διαβάλλεται το όνομά μου»

Hello November: Υποδεχόμαστε τον νέο μήνα με ανανεωμένο στιλ!