Ο Γιώργος Κοψιδάς απαντά για την αμοιβή του από το Survivor

14:52 - 01/05/2021

Ο Γιώργος Κοψιδάς παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τον Γιάννη Βίτσα, όπου μίλησε για την απόφασή του να πάει […] The post Ο Γιώργος Κοψιδάς απαντά για την αμοιβή του από το Survivor appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor: Ο Γιώργος Κοψιδάς για την αμοιβή του – «Το ποσό που πήρα…»

«Η συγκεκριμένη πρόταση ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να μου τύχει»

Διαβάστε το στο in.gr

Survivor: Τι απαντά ο Γιώργος Κοψιδάς για την αμοιβή του από το ριάλιτι

Στο περιοδικό Hello και τον Γιάννη Βίτσα, παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Λοψιδάς. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε για την απόφασή να πάει στο Survivor, την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και την αμοιβή του. Η σχεδόν εικοσαετής πορεία σου στα θεατρικά και τηλεοπτικά δρώμενα δείχνει ότι είσαι ένας ροκ και χαμηλών τόνων άνθρωπος. Πώς προέκυψε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Κοψιδάς: Η αποκάλυψη για την αμοιβή του στο Survivor

Το Survivor έχει κερδίσει την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού και οι συμμετέχοντες έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον To άρθρο Γιώργος Κοψιδάς: Η αποκάλυψη για την αμοιβή του στο Survivor δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γιώργος Κοψιδάς: Τι απαντά για την αμοιβή του από το Survivor

Ο Γιώργος Κοψιδάς παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τον Γιάννη Βίτσα, όπου μίλησε για την απόφασή του να πάει στο Survivor, την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και την αμοιβή του. Η σχεδόν εικοσαετής πορεία σου στα θεατρικά και τηλεοπτικά δρώμενα δείχνει ότι είσαι ένας ροκ και χαμηλών τόνων άνθρωπος. Πώς προέκυψε η […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Survivor spoiler: Τι απαντά ο Γιώργος Κοψιδάς για την αμοιβή του από το ριάλιτι επιβίωσης

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello, ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε για την απόφασή του να πάει στο Survivor, την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο,... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Survivor spoiler: Τι απαντά ο Γιώργος Κοψιδάς για την αμοιβή του από το ριάλιτι επιβίωσης

Διαβάστε το στο spoilers

Survivor: Ο Κοψιδάς αποκάλυψε την αμοιβή του

Ο Γιώργος Κοψιδάς κατάφερε να μείνει στο Survivor αρκετό καιρό παρά τις αντίξοες συνθήκες και την έλλειψη φαγητού, ενώ το όνομά του συζητήθηκε αρκετά. Ο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Survivor: Ο Κοψιδάς αποκάλυψε την αμοιβή του

Διαβάστε το στο spoilers

Survivor: Ο Γιώργος Κοψιδάς μιλά για τα χρήματα που πήρε

Συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» παραχώρησε ο Γιώργος Κοψιδάς, όπου ο Άγιος Δομίνικος και η όλη εμπειρία είχαν την τιμητική τους. από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

O Γιώργος Κοψιδάς απαντά για την αμοιβή του από το Survivor

Τι απαντά στις φήμες;

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Γιώργο Κοψιδά, πόσα χρήματα κέρδισες από το Survivor;

«Η συγκεκριμένη πρόταση ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να μου τύχει», λέει ο Γιώργος Κοψιδάς για το Survivor. Ο Γιώργος Κοψιδάς παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τον Γιάννη Βίτσα, όπου μίλησε για την απόφασή του να πάει στο Survivor, την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και την αμοιβή του. Παραθέτουμε ένα απόσπασμα: Η σχεδόν […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»