Τι δήλωσε ο Λιβάγια για τη ρήτρα με την ΑΕΚ

09:52 - 30/04/2021

Ο Μάρκο Λιβάγια μίλησε στην Κροατία και τόνισε ότι έχει υπογράψει ειδική ρήτρα με την ΑΕΚ και δεν μπορεί να αγωνιστεί σε μεγάλη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος για κάποιο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λιβάγια: «Έχω υπογράψει ρήτρα με την ΑΕΚ…»

Ο Κροάτης επιθετικός αποκάλυψε σε χθεσινή του συνέντευξη Τύπου, ότι έχει υπογράψει ρήτρα με την ΑΕΚ απ’ το περασμένο Γενάρη για να μην επιστρέψει σε άλλη ανταγωνιστική ομάδα της Ελλάδας. Αρκετοί ήταν αυτοί στην Κροατία που περίμεναν να μιλήσει ο Μάρκο Λιβάγια για το μέλλον του και ειδικότερα οι οπαδοί της Χάιντουκ που θα επιθυμούσαν […] The post Λιβάγια: «Έχω υπογράψει ρήτρα με την ΑΕΚ…» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Λιβάγια: «Έχω ρήτρα με την ΑΕΚ…»

Σε συνέντευξή του στην Κροατία, ο Μάρκο Λιβάγια αποκάλυψε πως αποχωρώντας από την ΑΕΚ υπέγραψε ρήτρα, σύμφωνα με την οποία για ένα χρονικό διάστημα, δεν μπορεί να υπογράψει σε ανταγωνιστή της στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικά, ο Κροάτης επιθετικός, που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με τη Χάιντουκ, είπε: «Υπάρχει μία ρήτρα και δεν μπορώ να παίξω […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)