Φουρθιώτης σε αρχηγό ΕΛΑΣ: «Θέλω 24ωρη συνοδεία εντός 1 ώρας»

07:50 - 30/04/2021

Επιστολή στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. είχε αποστείλει ο Μένιος Φουρθιώτης στις 25 Απριλίου 2021, δύο μόλις ημέρες πριν τη σύλληψή του από τους αστυνομικούς της Δίωξης Εκβιαστών για ηθική αυτουργία στις επιθέσεις με στόχο το σπίτι του στον Διόνυσο.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αποκάλυψη Newsbomb.gr - Φουρθιώτης σε αρχηγό ΕΛΑΣ: «Θέλω 24ωρη συνοδεία εντός 1 ώρας»

Επιστολή στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. είχε αποστείλει ο Μένιος Φουρθιώτης στις 25 Απριλίου 2021, δύο μόλις ημέρες πριν τη σύλληψή του από τους αστυνομικούς…

Διαβάστε το στο astrology.gr

Φουρθιώτης σε αρχηγό ΕΛΑΣ λίγο πριν την σύλληψη του: «Θέλω 24ωρη συνοδεία εντός 1 ώρας»

Επιστολή στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. είχε αποστείλει ο Μένιος Φουρθιώτης στις 25 Απριλίου 2021, δύο μόλις ημέρες πριν τη σύλληψή του από τους αστυνομικούς της Δίωξης Εκβιαστών για ηθική αυτουργία στις επιθέσεις με στόχο το σπίτι του στον Διόνυσο. Ο γνωστός παρουσιαστής ζητούσε από τον αρχηγό της Αστυνομίας να του χορηγηθεί προσωπική συνοδευτική συνοδεία και […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Δυο ημέρες πρίν απο την σύλληψη του ο Φουρθιώτης στον Αρχηγό της ΕΛΑΣ – Θέλω 24ωρη φρούρηση εντός 1 ώρας

Επιστολή στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. είχε αποστείλει ο Φουρθιώτης στις 25 Απριλίου 2021, δύο μόλις ημέρες πριν τη σύλληψή του από τους αστυνομικούς της Δίωξης... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δυο ημέρες πρίν απο την σύλληψη του ο Φουρθιώτης στον Αρχηγό της ΕΛΑΣ – Θέλω 24ωρη φρούρηση εντός 1 ώρας

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς; Ειδικός αποκαλύπτει «τρικ» που μπορείς να κάνεις με τα μάτια για να σε πάρει αμέσως ο ύπνος (vid)

Superleague 2: Τα highlights από τις νίκες Καλαμάτας και Αιγάλεω (vid)

Εντ Σίραν για το... ντου στη συνέντευξη Αμορίμ: «Νιώθω λίγο ανόητος, συγγνώμη αν τον πρόσβαλα»

F1 - Νέα… καρφιά Λεκλέρ για Σάινθ: «Μόνο εγώ σέβομαι τη μεταξύ μας συμφωνία»

Η Έμα ΜακΚίον αποχωρεί από την ενεργό δράση

Παναθηναϊκός: Το ξέσπασμα του Βιτόρια στο Buzzer Beater του Αράο (vid)