Φουρθιώτης σε αρχηγό ΕΛΑΣ: «Θέλω 24ωρη συνοδεία εντός 1 ώρας»
07:50 - 30/04/2021
Επιστολή στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. είχε αποστείλει ο Μένιος Φουρθιώτης στις 25 Απριλίου 2021, δύο μόλις ημέρες πριν τη σύλληψή του από τους αστυνομικούς της Δίωξης Εκβιαστών για ηθική αυτουργία στις επιθέσεις με στόχο το σπίτι του στον Διόνυσο.
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αποκάλυψη Newsbomb.gr - Φουρθιώτης σε αρχηγό ΕΛΑΣ: «Θέλω 24ωρη συνοδεία εντός 1 ώρας»
Επιστολή στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. είχε αποστείλει ο Μένιος Φουρθιώτης στις 25 Απριλίου 2021, δύο μόλις ημέρες πριν τη σύλληψή του από τους αστυνομικούς…
Διαβάστε το στο astrology.grΦουρθιώτης σε αρχηγό ΕΛΑΣ λίγο πριν την σύλληψη του: «Θέλω 24ωρη συνοδεία εντός 1 ώρας»
Επιστολή στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. είχε αποστείλει ο Μένιος Φουρθιώτης στις 25 Απριλίου 2021, δύο μόλις ημέρες πριν τη σύλληψή του από τους αστυνομικούς της Δίωξης Εκβιαστών για ηθική αυτουργία στις επιθέσεις με στόχο το σπίτι του στον Διόνυσο. Ο γνωστός παρουσιαστής ζητούσε από τον αρχηγό της Αστυνομίας να του χορηγηθεί προσωπική συνοδευτική συνοδεία και […]
Διαβάστε το στο irafina.grΔυο ημέρες πρίν απο την σύλληψη του ο Φουρθιώτης στον Αρχηγό της ΕΛΑΣ – Θέλω 24ωρη φρούρηση εντός 1 ώρας
Επιστολή στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. είχε αποστείλει ο Φουρθιώτης στις 25 Απριλίου 2021, δύο μόλις ημέρες πριν τη σύλληψή του από τους αστυνομικούς της Δίωξης...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δυο ημέρες πρίν απο την σύλληψη του ο Φουρθιώτης στον Αρχηγό της ΕΛΑΣ – Θέλω 24ωρη φρούρηση εντός 1 ώρας
Διαβάστε το στο spoilers