Στη Φάρμα ξανά εκτός εαυτού ο Στράτος Τζώρτζογλου – Τι συνέβη;

21:48 - 29/04/2021

Την 8η εβδομάδα στη «Φάρμα», οι παίκτες-αγρότες είχαν έντονες, αλλά και χαλαρές στιγμές, συμμαχίες, αλλά και κόντρες. Ο Σάκης Τανιμανίδης, […] The post Στη Φάρμα ξανά εκτός εαυτού ο Στράτος Τζώρτζογλου – Τι συνέβη; appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φάρμα: Ο Στράτος Τζώρτζογλου θα είναι ο νέος αρχηγός;

Την 8η εβδομάδα στη «Φάρμα», οι παίκτες-αγρότες είχαν έντονες, αλλά και χαλαρές στιγμές, συμμαχίες, αλλά και κόντρες.

Διαβάστε το στο in.gr

Φάρμα: Ξανά έξαλλος ο Στράτος Τζώρτζογλου – Τι τον έβγαλε «εκτός εαυτού»

Ποιον ή ποιαν επέλεξε για 1ο υποψήφιο αρχηγό η Ειρήνη Κολιδά και ποιον ψήφισαν οι αγρότες για 2ο υποψήφιο αρχηγό; Γιατί ο Βασίλης Ματζουράνης θεωρεί ότι η Μαρία Μιχαλοπούλου δεν τον βοήθησε ως υπηρέτης; Και τι πιστεύει η ίδια γι’ αυτό; Γιατί ο Μιχάλης Ιατρόπουλος κατευθύνει τους αγρότες να ψηφίσουν για αρχηγό τον Στράτο Τζώρτζογλου, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Φάρμα Spoiler – Αποχώρησε ο Τζώρτζογλου;Τι συνέβη;

Τελείωσε η βαφή; Στέρεψε το χρωμα σαμπουάν; Κουράστηκε; Τα πήρε στο κρανίο…έπαιξε μονόπρακτο για 1675η φορά και αποχώρησε;     Ένα είναι το σίγουρο. Πως... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Φάρμα Spoiler – Αποχώρησε ο Τζώρτζογλου;Τι συνέβη;

Διαβάστε το στο spoilers

«Η Φάρμα»-Spoiler: Αποχώρησε ο Τζώρτζογλου; Τι συνέβη;

Τελείωσε η βαφή; Στέρεψε το χρωμα σαμπουάν; Κουράστηκε; Τα πήρε στο κρανίο…έπαιξε μονόπρακτο για 1675η φορά και αποχώρησε;

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»