Ο Αυγενάκης επαναφέρει τον Ηλιάδη ενόψει 2024

14:04 - 29/04/2021

Για τους δικούς του προσωπικούς λόγους, ο Ηλίας Ηλιάδης επέλεξε να αφήσει το σπίτι του στην Ελλάδα και να ταξιδέψει στο Ουζμπεκιστάν αναλαμβάνοντας εθνικός προπονητής. Τώρα ήρθε η ώρα του επαναπατρισμού. Ένας από τους κορυφαίους τζουντόκα όλων των εποχών παγκοσμίως, αφού ολοκληρώσει το έργο του στο Ουζμπεκιστάν επιστρέφει στην Ελλάδα καθώς ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης […] The post Ο Αυγενάκης επαναφέρει τον Ηλιάδη ενόψει 2024 appeared first on SPORTSFEED.

Διαβάστε Περισσότερα στο sportsfeed.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Αυγενάκης επαναφέρει τον Ηλία Ηλιάδη ενόψει 2024

Με πρωτοβουλία Λευτέρη Αυγενάκη, ο δις Ολυμπιονίκης και νυν προπονητής στην εθνική ομάδα του Ουζμπεκιστάν θα μπει στην ΕΟΤ, με σκοπό να βοηθήσει την εθνική ομάδα, με πλάνο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου του 2024. Ο κορυφαίος τζουντόκα, Ηλίας Ηλιάδης ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι τα γαλανόλευκα της Ελλάδας. Κατόπιν παρέμβασης του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη ... Περισσότερα To άρθρο Ο Αυγενάκης επαναφέρει τον Ηλία Ηλιάδη ενόψει 2024 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Με παρέμβαση Αυγενάκη επιστρέφει ο Ηλιάδης

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα ετοιμάζεται ο Ηλίας Ηλιάδης. Κατόπιν παρέμβασης του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, η ΓΓΑ έκανε δεκτό το σχετικό αίτημα της Oμοσπονδίας τζούντο και ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης θα αποσπαστεί στην ΕΟΤ, όπου θα εργαστεί με ορίζοντα τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, στο Παρίσι. The post Με παρέμβαση Αυγενάκη επιστρέφει ο Ηλιάδης appeared first on PRESSARIS.

Διαβάστε το στο pressaris.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sportsfeed.gr

Θετικός στον κορονοϊό και ο Ρούμπλεφ

«Καλές γιορτές» με δυνατό προπονητικό καμπ από σήμερα στο Λουτράκι

Πέφτει από το Νο1 ο Τζόκοβιτς αν δεν αγωνιστεί στο αυστραλιανό όπεν

«Ζεσταίνεται» η Ευρώπη στον κλειστό

Ηλεκτρονικός υπολογιστής θα βγάζει τη βαθμολογία στην ενόργανη

AΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2021: Κολύμβηση