Χάρης Ρώμας: «Μου έτυχε δύο φορές να δεχτώ σεξουαλική πρόταση-παρενόχληση» - Τι είπε για τον Δ.Λιγνάδη

10:32 - 29/04/2021

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Χάρης Ρώμας κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο περιοδικό «OK», μίλησε μεταξύ άλλων για τη σωρεία καταγγελιών που συμβαίνει στο χώρο του θεάματος, αλλά και την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Παράλληλα, αποκάλυψε πως έχει υποστεί παρόμοια περιστατικά σε νεαρότερη ηλικία. «Είναι απαράδεκτοι! Εγώ από την πρώτη στιγμή στάθηκα στο πλευρό των γυναικών και των αντρών που θέλησαν να μιλήσουν. Και μακάρι να το είχαν κάνει νωρίτερα. Ξέραμε όλοι ότι στον χώρο του θεάματος, λόγω του μεγάλου ποσοστού ανεργίας, οι άνθρωποι βρίσκονται συχνά σε θέση ανάγκης, οπότε δημιουργείται πρόσφορο έδαφος για κατάχρηση εξουσίας. Πάντα γινόταν αυτό με κάποιον τρόπο. Σε αρκετούς από εμάς, ότα

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χάρης Ρώμας: «Μου έτυχε δυο φορές να δεχτώ σεξουαλική παρενόχληση»

Στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος μίλησε και για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο χώρο του θεάτρου, αποκαλύπτοντας πως και ο ίδιος έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Διαβάστε το στο in.gr

«Μου έτυχε δυο φορές να δεχτώ σεξουαλική παρενόχληση» εκμυστηρεύτηκε ο Χάρης Ρώμας

Στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος μίλησε και για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο χώρο του θεάτρου, αποκαλύπτοντας πως και ο ίδιος έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ρώμας: Μου έτυχε δυο φορές να δεχτώ σεξουαλική παρενόχληση

Διαβάστε το στο tovima

Χάρης Ρώμας: «Έχω δεχτεί δύο φορές σεξουαλική παρενόχληση»

Στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε συνέντευξη ο Χάρης Ρώμας. Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο χώρο του θεάτρου, αποκαλύπτοντας πως και ο ίδιος έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. Έχοντας συστήσει μέχρι τώρα πολλούς ηθοποιούς στο χώρο, πώς κρίνεις τις περιπτώσεις συναδέλφων σου που κατηγορούνται για […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Χάρης Ρώμας: «Δύο φορές έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση»

Στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος μίλησε και για τις καταγγελίες που […] The post Χάρης Ρώμας: «Δύο φορές έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Χάρης Ρώμας: Μου έτυχε δύο φορές να δεχτώ σεξουαλική παρενόχληση

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ, ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, Χάρης Ρώμας, μίλησε μεταξύ άλλων για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο χώρο του... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Χάρης Ρώμας: Μου έτυχε δύο φορές να δεχτώ σεξουαλική παρενόχληση

Διαβάστε το στο spoilers

Χάρης Ρώμας: Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση δύο φορές

Χάρης Ρώμας: Ο αγαπημένος ηθοποιός σχολίασε τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο θέατρο.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Χάρης Ρώμας: "Δύο φορές έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση"

"Σε αρκετούς από εμάς, όταν ήμασταν νεότεροι, έγιναν ανήθικες προτάσεις"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις