Νικόλας Γιατρομανωλάκης: «Αν έκρυβα ότι είμαι γκέι, τι μήνυμα θα έδινα;»
08:38 - 29/04/2021
Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης, μιλάει στα «Π» και τη Σάσα Σταμάτη και ανοίγει τα χαρτιά του για […]
The post Νικόλας Γιατρομανωλάκης: «Αν έκρυβα ότι είμαι γκέι, τι μήνυμα θα έδινα;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νικόλας Γιατρομανωλάκης στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Αν έκρυβα ότι είμαι γκέι, τι μήνυμα θα έδινα;
Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης, μιλάει στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και τη Σάσα Σταμάτη, και ανοίγει τα χαρτιά του για την επόμενη ημέρα της πανδημίας, τις μεταρρυθμίσεις και τη δημιουργία Μητρώου Καλλιτεχνών.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΝικόλας Γιατρομανωλάκης: Αν έκρυβα ότι είμαι γκέι, τι μήνυμα θα έδινα;
Ο υφυπουργός Νικόλας Γιατρομανωλάκης εξομολογείται.
Διαβάστε το στο in.grΝικόλας Γιατρομανωλάκης: Αν έκρυβα ότι είμαι γκέι, τι μήνυμα θα έδινα;
Διαβάστε το στο tanea.grΓιατρομανωλάκης: Αν έκρυβα ότι είμαι γκέι τι μήνυμα θα έδινα;
Διαβάστε το στο tovimaΝίκος Γιατρομανωλάκης: Αν έκρυβα ότι είμαι γκέι τι μήνυμα θα έδινα;
«Αν το έκρυβα, τι μήνυμα θα έδινα; Ειδικά απέναντι στη νέα γενιά. Οτι θα πρέπει να ντρέπονται, να φοβούνται και να κρύβονται; Οτι δεν πρέπει να είναι ο εαυτός τους; Οτι θα πρέπει να διαλέξουν μεταξύ των ονείρων τους και της αλήθειας τους; Τα πράγματα αλλάζουν. Αυτό φαίνεται και από...
The post Νίκος Γιατρομανωλάκης: Αν έκρυβα ότι είμαι γκέι τι μήνυμα θα έδινα; appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΝικόλας Γιατρομανωλάκης: «Αν έκρυβα ότι είμαι γκέι, τι μήνυμα θα έδινα;»
Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης, παραχώρησε συνέντευξη στα «Π» και τη Σάσα Σταμάτη και ανοίγει τα χαρτιά του για την επόμενη ημέρα της πανδημίας, τις μεταρρυθμίσεις, τη δημιουργία Μητρώου Καλλιτεχνών, αλλά και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από μερικούς, όταν αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος. Από γενικός γραμματέας, υφυπουργός εν μέσω πανδημίας. Πώς έχει αλλάξει […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝικόλας Γιατρομανωλάκης: «Αν έκρυβα ότι είμαι γκέι, τι μήνυμα θα έδινα;»
Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης, μιλάει στα «Π» και τη Σάσα Σταμάτη και ανοίγει τα χαρτιά του για την επόμενη ημέρα της πανδημίας, τις μεταρρυθμίσεις και τη δημιουργία Μητρώου Καλλιτεχνών
Το άρθρο Νικόλας Γιατρομανωλάκης: «Αν έκρυβα ότι είμαι γκέι, τι μήνυμα θα έδινα;» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr