Το «ευχαριστώ» του Τζον Κέρι στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Ανέλαβε ηγετικό ρόλο για το κλίμα στην ΕΕ»

20:40 - 28/04/2021

Ο ειδικός απεσταλμένος του Προέδρου Τζο Μπάϊντεν για ζητήματα που αφορούν την κλιματική αλλαγή συμμετείχε διαδικτυακά από την Ουάσιγκτον στην τελετή απονομής του Διεθνούς Βραβείου Φιλελληνισμού «Lord Byron» από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Τζον Κέρι στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Την απονομή του βραβείου στον Τζον Κέρι προλόγισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαίροντας την προσωπικότητα τουΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Το «ευχαριστώ» του Τζον Κέρι στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Ανέλαβε ηγετικό ρόλο για το κλίμα στην ΕΕ»

Ο ειδικός απεσταλμένος του Προέδρου Τζο Μπάϊντεν για ζητήματα που αφορούν την κλιματική αλλαγή συμμετείχε διαδικτυακά από την Ουάσιγκτον στην τελετή απονομής του Διεθνούς Βραβείου Φιλελληνισμού «Lord Byron» από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου «Ως πρώην υπουργός Εξωτερικών έφερα μαζί μου με τρόπο αυθεντικό, κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, τα διδάγματα που αντλεί κανείς […]

Διαβάστε το στο hellaspolitics.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Εορταστικό gala με τον κορυφαίο μαέστρο Γιάννη Χατζηλοΐζου και την Φιλαρμονική Αθηνών

Μελίνα Ασλανίδου: Έχω μια ταπεινότητα που είναι απαραίτητη αλλά πολλές φορές κάνω κακό στον εαυτό μου

Νορβηγία: Η εταιρεία του πλοίου που κατηγόρησε η Μόσχα, απαντά για τη διάσωση των Ρώσων στη Μεσόγειο

Μεταμόσχευση ήπατος στο Τορίνο, με δότη Έλληνα και λήπτη την κόρη του μόλις έντεκα μηνών

Εξοικονομώ 2025: Αναλυτικά οι προθεσμίες, τα ποσά και οι δικαιούχοι - Ποιες εργασίες αφορά, όσα πρέπει να γνωρίζουμε

Η ωμή σκηνή της Νικόλ Κίντμαν που υποτάσσεται στον εραστή της και έχει προκαλέσει αντιδράσεις