Τζον Κέρι: "Ευχαριστώ τον Έλληνα πρωθυπουργό για τον ηγετικό του ρόλο για την καθαρή ενέργεια και το κλίμα"
20:38 - 28/04/2021
"Σας συγχαίρω για την απόφαση της Ελλάδας να κλείσει και η τελευταία μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με καύση άνθρακα το 2025", τόνισε ο Τζον Κέρι.
Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κέρι: «Ευχαριστώ τον Έλληνα πρωθυπουργό για τον ηγετικό του ρόλο για την καθαρή ενέργεια και το κλίμα»
Σημειώνεται ότι το βραβείο παρέλαβε για λογαριασμό του Τζον Κέρι ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΤζον Κέρι: Ευχαριστώ τον Έλληνα πρωθυπουργό για τον ηγετικό του ρόλο για την καθαρή ενέργεια και το κλίμα
«Ως πρώην υπουργός Εξωτερικών έφερα μαζί μου με τρόπο αυθεντικό, κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, τα διδάγματα που αντλεί κανείς από την Ελληνική Επανάσταση», τόνισε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και νυν ειδικός απεσταλμένος του Προέδρου Τζο Μπάϊντεν για ζητήματα που αφορούν την κλιματική αλλαγή, Τζόν Κέρι, συμμετέχοντας διαδικτυακά από την Ουάσιγκτον στην […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤζον Κέρι: Ευχαριστώ τον Έλληνα πρωθυπουργό για τον ηγετικό του ρόλο για την καθαρή ενέργεια και το κλίμα
«Η ηγετική θέση της Ελλάδας είναι καθοριστική για εμάς», προσέθεσε
Διαβάστε το στο mononews.grΤζον Κέρι: «Ευχαριστώ τον Έλληνα πρωθυπουργό για τον ηγετικό του ρόλο για την καθαρή ενέργεια και το κλίμα
«Ως πρώην υπουργός Εξωτερικών έφερα μαζί μου με τρόπο αυθεντικό, κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, τα διδάγματα που αντλεί κανείς από την Ελληνική Επανάσταση», τόνισε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών…
Διαβάστε το στο politik.gr