Τζον Κέρι: "Ευχαριστώ τον Έλληνα πρωθυπουργό για τον ηγετικό του ρόλο για την καθαρή ενέργεια και το κλίμα"

20:38 - 28/04/2021

"Σας συγχαίρω για την απόφαση της Ελλάδας να κλείσει και η τελευταία μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με καύση άνθρακα το 2025", τόνισε ο Τζον Κέρι.

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κέρι: «Ευχαριστώ τον Έλληνα πρωθυπουργό για τον ηγετικό του ρόλο για την καθαρή ενέργεια και το κλίμα»

Σημειώνεται ότι το βραβείο παρέλαβε για λογαριασμό του Τζον Κέρι ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Τζον Κέρι: Ευχαριστώ τον Έλληνα πρωθυπουργό για τον ηγετικό του ρόλο για την καθαρή ενέργεια και το κλίμα

«Ως πρώην υπουργός Εξωτερικών έφερα μαζί μου με τρόπο αυθεντικό, κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, τα διδάγματα που αντλεί κανείς από την Ελληνική Επανάσταση», τόνισε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και νυν ειδικός απεσταλμένος του Προέδρου Τζο Μπάϊντεν για ζητήματα που αφορούν την κλιματική αλλαγή, Τζόν Κέρι, συμμετέχοντας διαδικτυακά από την Ουάσιγκτον στην […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τζον Κέρι: Ευχαριστώ τον Έλληνα πρωθυπουργό για τον ηγετικό του ρόλο για την καθαρή ενέργεια και το κλίμα

«Η ηγετική θέση της Ελλάδας είναι καθοριστική για εμάς», προσέθεσε

Διαβάστε το στο mononews.gr

Τζον Κέρι: «Ευχαριστώ τον Έλληνα πρωθυπουργό για τον ηγετικό του ρόλο για την καθαρή ενέργεια και το κλίμα

«Ως πρώην υπουργός Εξωτερικών έφερα μαζί μου με τρόπο αυθεντικό, κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, τα διδάγματα που αντλεί κανείς από την Ελληνική Επανάσταση», τόνισε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις