Μένιος Φουρθιώτης: «Εάν υπάρχει πρόβλημα πες μου να ξέρω να βοηθήσω» – Τα μηνύματα μετά τους πυροβολισμούς

19:58 - 28/04/2021

Περισσότερες από 30 ποινικές υποθέσεις καταγράφονται από το 2005 μέχρι και σήμερα στο ποινικό ιστορικό του Μένιου Φουρθιώτη οι οποίες είτε έχουν σχηματιστεί έπειτα ενέργειες του παρουσιαστή (μηνύσεις σε βάρος προσώπων κ.λπ) είτε έχουν κατατεθεί σε βάρος του, είτε έχουν κινηθεί οι διαδικασίες σε βάρος του από τις αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι άλλοι ... Περισσότερα To άρθρο Μένιος Φουρθιώτης: «Εάν υπάρχει πρόβλημα πες μου να ξέρω να βοηθήσω» – Τα μηνύματα μετά τους πυροβολισμούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μένιος Φουρθιώτης: «Εάν υπάρχει πρόβλημα πες μου να ξέρω να βοηθήσω» – Τα μηνύματα μετά τους πυροβολισμούς

Περισσότερες από 30 ποινικές υποθέσεις καταγράφονται από το 2005 μέχρι και σήμερα στο ποινικό ιστορικό του Μένιου Φουρθιώτη οι οποίες είτε έχουν σχηματιστεί έπειτα ενέργειες του παρουσιαστή (μηνύσεις σε βάρος προσώπων κ.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μένιος Φουρθιώτης: “Εάν υπάρχει πρόβλημα πες μου να ξέρω να βοηθήσω” – Τα μηνύματα μετά τους πυροβολισμούς

Περισσότερες από 30 ποινικές υποθέσεις καταγράφονται από το 2005 μέχρι και σήμερα στο ποινικό ιστορικό του Μένιου To άρθρο Μένιος Φουρθιώτης: “Εάν υπάρχει πρόβλημα πες μου να ξέρω να βοηθήσω” – Τα μηνύματα μετά τους πυροβολισμούς δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Υπόθεση Φουρθιώτη – «Εάν υπάρχει πρόβλημα πες μου να ξέρω να βοηθήσω» – Τα μηνύματα μετά τους πυροβολισμούς

Περισσότερες από 30 ποινικές υποθέσεις καταγράφονται από το 2005 μέχρι και σήμερα στο ποινικό ιστορικό του Μένιου Φουρθιώτη οι οποίες είτε έχουν σχηματιστεί έπειτα ενέργειες του παρουσιαστή (μηνύσεις σε βάρος προσώπων κ.λπ) είτε έχουν κατατεθεί σε βάρος του, είτε έχουν κινηθεί οι διαδικασίες σε βάρος του από τις αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι άλλοι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μένιος Φουρθιώτης: Το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ., ο άγνωστος Χ και τα SMS για τους πυροβολισμούς

Οι κρυφές συνεννοήσεις και ο άγνωστος «Χ» που τηλεφώνησε στην Αστυνομία και κατονόμασε τους δράστες των πυροβολισμών έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη. «Κρυφές συνεννοήσεις για τα σε βάρος του κατά παραγγελία χτυπήματα» ώστε να του χορηγηθεί και πάλι αστυνομική προστασία φαίνεται πως  είχε ο Μένιος Φουρθιώτης με τους συγκατηγορουμένους του σύμφωνα με όσα αναφέρει το διαβιβαστικό της Αστυνομίας για τον παρουσιαστή που είναι αντιμέτωπος με δύο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα. Ο Μένιος Φουρθιώτης που το τελευταίο διάστημα απασχολεί τις Αρχές για διάφορες ενέργειες του που ερευνώνται, φέρεται να αρνείται όσα του αποδίδονται, ωστόσο το κατηγορητήριο που συντάσσει σε βάρος του ο 30ος τακτικός

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Νίκη Αμαρουσίου: «Ζητάμε συγγνώμη από τα μέλη της Αγίας Παρασκευής»

«Ντου» της αστυνομίας στο σπίτι του μεθυσμένου άνδρα στην Ηλιούπολη - Είχε φύγει, βρέθηκε μόνο η καραμπίνα που απειλούσε τη γυναίκα του.

Αυτά είναι τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ - Πώς ψηφίσανε σε Ελλάδα και εξωτερικό

Ο Ροντινέι αποθέωσε τον Μουζακίτη: «Πολλή ποιότητα ρε φίλε»

«Με περίμενε και μου είπε ότι θα με "καθαρίσει"», λέει η γυναίκα υγειονομικός που εργάζεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για τον πρώην σύζυγό της

Αυτό είναι το τελικό ποσοστό του Σωκράτη Φάμελλου - Τα αποτελέσματα στο 100% της ενσωμάτωσης