Ο Ντάφυ είναι σαν γυναίκα που έχει δύσκολες μέρες
12:50 - 28/04/2021
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στο «Πρωινό» και τη Μαίρη Αρώνη για την αποχή της από τα social media αλλά και το Survivor. «Χρειάστηκα χρόνο με...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ο Ντάφυ είναι σαν γυναίκα που έχει δύσκολες μέρες
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τριαντάφυλλος: Δήλωση που θα συζητηθεί – «Στο Survivor κάνει σαν γυναίκα που έχει δύσκολες μέρες»
«Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να φαίνεται Barbie, αλλά είναι σκυλί και θα αντέξει στη Φάρμα»
Διαβάστε το στο in.grΔήμητρα Αλεξανδράκη: Ο Τριαντάφυλλος στο Survivor είναι σα… γυναίκα που έχει δύσκολες μέρες
Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» παραχώρησε συνέντευξη η Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία εξήγησε γιατί απείχε από τα social media το τελευταίο διάστημα ενώ παραδέχθηκε ότι βλέπει και Survivor. «Εξαφανίστηκα ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, χρειάστηκα χρόνο με τη Δήμητρα. Απείχα από τα social media, έπρεπε να βρω τα πατήματά μου. Έμενα στο δέντρο και δεν πήγαινα […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔήμητρα Αλεξανδράκη: «Ο Τριαντάφυλλος στο Survivor είναι σαν γυναίκα που έχει δύσκολες μέρες» (vid)
«Εξαφανίστηκα ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, χρειάστηκα χρόνο με τη Δήμητρα. Απείχα από τα social media, έπρεπε να βρω τα πατήματά μου. Έμενα στο δέντρο και δεν πήγαινα στο δάσος. Η φαντασία του ανθρώπου οργίαζε το διάστημα που απείχα. Από εγκυμοσύνη, γάμο, Survivor… Από το άγχος, είχα καθυστέρηση και πήγα και πήρα τεστ εγκυμοσύνης. Δεν μιλούσα […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr«Ο Τριαντάφυλλος στο Survivor είναι σαν γυναίκα που έχει δύσκολες μέρες»
Στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη έδωσε συνέντευξη η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία απάντησε πως βλέπει Survivor και σχολίασε, μάλιστα, […]
The post «Ο Τριαντάφυλλος στο Survivor είναι σαν γυναίκα που έχει δύσκολες μέρες» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr“Ο Τριαντάφυλλος στο Survivor είναι σαν γυναίκα που έχει δύσκολες μέρες” (βίντεο)
Στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη έδωσε συνέντευξη η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία απάντησε πως βλέπει Survivor και σχολίασε, μάλιστα, και τη συμπεριφορά που έχει ο Τριαντάφυλλος. «Δεν μιλούσα ούτε με τη μητέρα μου και τον αδερφό μου» «Εξαφανίστηκα ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, χρειάστηκα χρόνο με τη Δήμητρα. Απείχα από τα social media, έπρεπε να […]
Διαβάστε το στο irafina.gr