Άγιοι Θεόδωροι: «Είδα τη μάνα μου νεκρή με την αλυσίδα στο λαιμό κομμένη». video

20:09 - 07/12/2019

Στιγμές πρωτοφανούς σκληρότητας έζησαν οι Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας από την τραγωδία στην οδό Ανθέων. Συγκλονίζει ο γιος της 77χρονης την οποία αδίστακτοι ληστές την πάτησαν με το αυτοκίνητό τους και τη σκότωσαν. «Την είδα νεκρή στο δρόμο με την αλυσίδα στο λαιμό της να είναι κομμένη». Λεπτομέρειες φωτίζουν την αιματηρή ληστεία που σόκαρε το πανελλήνιο. […] The post Άγιοι Θεόδωροι: «Είδα τη μάνα μου νεκρή με την αλυσίδα στο λαιμό κομμένη». video appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει ο γιος της 77χρονης: Την είδα νεκρή στο δρόμο με την αλυσίδα στο λαιμό της κομμένη

Συγκλονίζει η φρίκη  στους Αγίους Θεοδώρους, με την 77χρονη που έπεσε θύμα ληστείας, στην πορεία  παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσαν οι δράστες και τελικά πέθανε.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Άγιοι Θεόδωροι: «Είδα τη μάνα μου νεκρή με την αλυσίδα στο λαιμό κομμένη» (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας με τον τραγικό θάνατο ηλικιωμένης, την οποία παρέσυραν με το αυτοκίνητό τους δύο άνδρες προκειμένου να της κλέψουν το κόσμημα που φορούσε στον λαιμό της. Το περιστατικό συνέβη έξω από το σπίτι της 77χρονης, στην οδό Ανθέων. Η ηλικιωμένη ήταν στην αυλή της, μαζί με τον γιο της, όταν άκουσαν κάποιους να φωνάζουν: «Κυρία, κυρία…». Όταν πλησίασε η 77χρονη, οι άγνωστοι άρπαξαν την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της και επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο. Στη συνέχεια, ανέβηκαν προς τα πάνω την οδό Ανθέων, αλλά βρέθηκαν σε αδιέξοδο. Η 77χρονη είχε χάσει τις αισθήσεις της και βρισκόταν πεσμένη στον δρόμο. Έπειτα, οι δράστες επέστρεψαν και

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Άγιοι Θεόδωροι: «Είδα τη μάνα μου νεκρή με την αλυσίδα στο λαιμό κομμένη» (Video)

Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας με τον τραγικό θάνατο ηλικιωμένης, την οποία παρέσυραν με το αυτοκίνητό τους δύο άνδρες προκειμένου να της κλέψουν το κόσμημα που φορούσε στον λαιμό της. Το περιστατικό συνέβη έξω από το σπίτι της 77χρονης, στην οδό Ανθέων. Η ηλικιωμένη ήταν στην αυλή της, μαζί με τον γιο […] The post Άγιοι Θεόδωροι: «Είδα τη μάνα μου νεκρή με την αλυσίδα στο λαιμό κομμένη» (Video) appeared first on Newsone.gr.

Διαβάστε το στο newsone.gr

Συγκλονίζει ο γιος της 77χρονης: “Είδα τη μάνα μου νεκρή με την αλυσίδα της στο λαιμό κομμένη”!

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο «φως» γύρω από την τραγωδία με την 77χρονη που βρήκε φρικτό θάνατο στις ρόδες του οχήματος ληστών, που νωρίτερα προσπάθησαν να της αποσπάσουν την χρυσή αλυσίδα από το λαιμό της. Η ΕΛ.ΑΣ εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των ληστών τόσο από ξηρά όσο και από αέρα, ωστόσο έως […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι