Γιώργος Κοψιδάς: “Ήμουν με μία γυναίκα, ξένη, έγχρωμη, δούλευε νύχτα, κυοφορούσε το παιδί κάποιου άλλου και εγώ…”
08:56 - 28/04/2021
Ο Γιώργος Κοψιδάς παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό HELLO και τον Γιάννη
To άρθρο Γιώργος Κοψιδάς: “Ήμουν με μία γυναίκα, ξένη, έγχρωμη, δούλευε νύχτα, κυοφορούσε το παιδί κάποιου άλλου και εγώ…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Κοψιδάς: «Ήμουν με μία γυναίκα έγχρωμη, δούλευε νύχτα και κυοφορούσε το παιδί κάποιου άλλου»
Ο πρώην Survivor μίλησε για τον έρωτα και την προσωπική του ζωή σε πρόσφατη συνέντευξή του
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΓιώργος Κοψιδάς – Survivor: Ήμουν ερωτευμένος με μία ξένη, δούλευε νύχτα και ήταν έγκυος στο παιδί άλλου
Ο Γιώργος Κοψιδάς παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό HELLO και τον Γιάννη Βίτσα, έναν μήνα μετά την αποχώρησή του από το Survivor. Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε για το πιο τρελό πράγμα που έχει κάνει για τον έρωτα και αναμφίβολα, η αποκάλυψή του θα συζητηθεί! Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα: Ποιο ... Περισσότερα
To άρθρο Γιώργος Κοψιδάς – Survivor: Ήμουν ερωτευμένος με μία ξένη, δούλευε νύχτα και ήταν έγκυος στο παιδί άλλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΓιώργος Κοψιδάς: "Ήμουν με μία γυναίκα έγχρωμη, δούλευε νύχτα και κυοφορούσε το παιδί κάποιου άλλου"
"Ήμουν ερωτευμένος μαζί της"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr