Γιώργος Κοψιδάς: “Ήμουν με μία γυναίκα, ξένη, έγχρωμη, δούλευε νύχτα, κυοφορούσε το παιδί κάποιου άλλου και εγώ…”

08:56 - 28/04/2021

Ο Γιώργος Κοψιδάς παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό HELLO και τον Γιάννη To άρθρο Γιώργος Κοψιδάς: “Ήμουν με μία γυναίκα, ξένη, έγχρωμη, δούλευε νύχτα, κυοφορούσε το παιδί κάποιου άλλου και εγώ…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Κοψιδάς: «Ήμουν με μία γυναίκα έγχρωμη, δούλευε νύχτα και κυοφορούσε το παιδί κάποιου άλλου»

Ο πρώην Survivor μίλησε για τον έρωτα και την προσωπική του ζωή σε πρόσφατη συνέντευξή του 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γιώργος Κοψιδάς – Survivor: Ήμουν ερωτευμένος με μία ξένη, δούλευε νύχτα και ήταν έγκυος στο παιδί άλλου

Ο Γιώργος Κοψιδάς παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό HELLO και τον Γιάννη Βίτσα, έναν μήνα μετά την αποχώρησή του από το Survivor. Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε για το πιο τρελό πράγμα που έχει κάνει για τον έρωτα και αναμφίβολα, η αποκάλυψή του θα συζητηθεί! Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα: Ποιο ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Κοψιδάς – Survivor: Ήμουν ερωτευμένος με μία ξένη, δούλευε νύχτα και ήταν έγκυος στο παιδί άλλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γιώργος Κοψιδάς: «Ήμουν με μία γυναίκα έγχρωμη, δούλευε νύχτα και κυοφορούσε το παιδί κάποιου άλλου»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Γιώργος Κοψιδάς: "Ήμουν με μία γυναίκα έγχρωμη, δούλευε νύχτα και κυοφορούσε το παιδί κάποιου άλλου"

"Ήμουν ερωτευμένος μαζί της"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας