Τζένη Μπότση: Το ευχαριστώ σε όσους τη στήριξαν μετά τις αποκαλύψεις για την παρενόχληση

20:06 - 27/04/2021

Η Τζένη Μπότση ήταν μια από τις ηθοποιούς που μίλησαν δημόσια και ανοιχτά για τα δύσκολα To άρθρο Τζένη Μπότση: Το ευχαριστώ σε όσους τη στήριξαν μετά τις αποκαλύψεις για την παρενόχληση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπότση: Το ευχαριστώ για την στήριξη μετά τις καταγγελίες

Η γνωστή ηθοποιός είχε μιλήσει για το πόσο άσχημα ένιωσε ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από γνωστό σκηνοθέτη

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Τζένη Μπότση: Το «ευχαριστώ» σε όσους τη στήριξαν μετά την αποκάλυψη για παρενόχληση

Η Τζένη Μπότση πριν λίγο καιρό αποκάλυψε πως παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από γνωστό σκηνοθέτη. Πριν λίγες ώρες η αγαπημένη...

Διαβάστε το στο Zougla

Τζένη Μπότση: Δημόσιο ευχαριστώ σε όσους τη στήριξαν μετά τις καταγγελίες για βία

Η Τζένη Μπότση ήταν μια από τις ηθοποιούς που μίλησαν δημόσια και ανοιχτά για τα δύσκολα που βίωσαν

Διαβάστε το στο in.gr

Τζένη Μπότση: Το «ευχαριστώ» σε όσους τη στήριξαν μετά την αποκάλυψη για παρενόχληση

Η Τζένη Μπότση πριν λίγο καιρό αποκάλυψε πως παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από γνωστό σκηνοθέτη. Πριν λίγες ώρες η αγαπημένη ηθοποιός ένιωσε την ανάγκη...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Τζένη Μπότση: Το ευχαριστώ σε όσους τη στήριξαν μετά την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση

Σχεδόν δύο μήνες μετά την καταγγελία της Τζένης Μπότση, άλλες 13 γυναίκες στρέφονται κατά του ίδιου ηθοποιού.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Τζένη Μπότση: Eυχαρίστησε όσους τη στήριξαν μετά την αποκάλυψη για παρενόχληση

Privacy Overview This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τζένη Μπότση: Eυχαρίστησε όσους τη στήριξαν μετά την αποκάλυψη για παρενόχληση

Διαβάστε το στο spoilers

Τζένη Μπότση: Το μήνυμα σε όσους την στήριξαν για τις καταγγελίες

Η Τζένη Μπότση με ανάρτηση που έκανε στα social media, στέλνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όσα άτομα στήριξαν τις καταγγελίες που έκανε εναντίον γνωστού σκηνοθέτη.Η Τζένη Μπότση μέσω των social media ευχαρίστησε όσα άτομα στήριξαν τις δημόσιες καταγγελίες που έκανε, καθώς υποστήριξε ότι δέχτηκε στο παρελθόν σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό σκηνοθέτη. Η δημοφιλής ηθοποιός με ανάρτηση που έκανε στο Instagram, έγραψε το εξής: «Όταν ο καιρός φτιάχνει πετάω από χαρά! Ο ήλιος μου δίνει δύναμη , σα να με λούζει με αισιοδοξία! Έχω και έναν ακόμα λογο να χαμογελώ: όλους εσάς που με στηρίζετε όλον αυτόν τον καιρο! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! #metoo #metoogreece». Δείτε την ανάρτηση που έκανε

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Μπότση: Το ευχαριστώ σε όσους τη στήριξαν μετά τις αποκαλύψεις για την παρενόχληση

Η ανάρτηση της ηθοποιού

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Τζένη Μπότση: Το ευχαριστώ σε όσους τη στήριξαν μετά τις αποκαλύψεις για την παρενόχληση

Η Τζένη Μπότση ήταν μια από τις ηθοποιούς που μίλησαν δημόσια και ανοιχτά για τα δύσκολα που βίωσαν. Η Τζένη μίλησε για το πόσο άσχημα ένιωσε ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από γνωστό σκηνοθέτη ενώ σήμερα αρκετό καιρό με τα από το ελληνικό metoo, ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όσους την στήριξαν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. “Όταν […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»