House of fame: Ξέσπασε ο Γιάννης Αρβανιτίδης σε κλάματα βλέποντας τη φωτογραφία
19:44 - 27/04/2021
Μια πολύ ευαίσθητη στιγμή είχε στο House of fame της Τρίτης ο Γιάννης Αρβανιτίδης. Ο νεαρός σπουδαστής της μουσικής ακαδημίας […]
The post House of fame: Ξέσπασε ο Γιάννης Αρβανιτίδης σε κλάματα βλέποντας τη φωτογραφία appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
House of fame: Γιατί ξέσπασε ο Γιάννης Αρβανιτίδης σε κλάματα βλέποντας μια φωτογραφία (vid)
Ο Γιάννης Αρβανιτίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εδώ είμαι στο χωριό, στο σπίτι των παππούδων μου στην Ξάνθη. Αριστερά μου είναι ο παππούς μου και δεξιά είναι η γιαγιά μου. Συγκινήθηκα πολύ τώρα. Ο παππούς μου, που έχω και το όνομα του, δεν είναι τώρα στη ζωή. Συγχωρέθηκε όταν ήμουν φαντάρος, και επειδή το είχε καημό […]
Διαβάστε το στο thecaller.grHouse of fame: Λύγισε ο Γιάννης Αρβανιτίδης βλέποντας τη φωτογραφία
Στο σημερινό επεισόδιο του House of fame ο Γιάννης Αρβανιτίδης «λύγισε». Συγκεκριμένα, ο νεαρός σπουδαστής της μουσικής ακαδημίας του ΣΚΑΪ, ο οποίος για πολλούς θεωρείται ένα...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: House of fame: Λύγισε ο Γιάννης Αρβανιτίδης βλέποντας τη φωτογραφία
Διαβάστε το στο spoilers