ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Μεγάλη Τετάρτη ξεκαθαρίζει του Λόπες

15:30 - 27/04/2021

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για τον επαναληπτικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και προσπαθεί να «μετρήσει» τις απουσίες που θα έχει στην Τούμπα. Με τον Λιβάι Γκαρσία να μην προλαβαίνει τη ρεβάνς της ΑΕΚ στην έδρα του ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Μανόλο Χιμένεθ να περιμένει πλέον να δει ... Περισσότερα To άρθρο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Μεγάλη Τετάρτη ξεκαθαρίζει του Λόπες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μεγάλη Τετάρτη: Εγώ είμαι της ζωής η άμπελος

Κάθε Μεγάλη Τετάρτη πριν την Τελετή του Νιπτήρος τελείται σε όλες τις Εκκλησίες, το Ιερό Ευχέλαιο. Το άρθρο Μεγάλη Τετάρτη: Εγώ είμαι της ζωής η άμπελος εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ελ Κααμπί: Ο «killer» του Ολυμπιακού και το τέταρτο ερυθρόλευκο χατ-τρικ κόντρα στην ΑΕΚ

Ησαΐας Ματιάμπα: «Αντιμετωπίζω υπερφαγικά επεισόδια – Είναι μια καθημερινή μου μάχη, ένας προσωπικός μου δαίμονας»

«Ήταν φτωχό παιδί, πάλευε για να επιβιώσει» λέει ένας από τους 16 κουμπάρους του γαμπρού με την κοκαΐνη στο Ηράκλειο

Sim Racing – Αγώνες ταχύτητας από την άνεση του σπιτιού μας

Αποτελέσματα ΝΒΑ: Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους

Δέσποινα Βανδή σε Αντώνη Ρέμο: Είσαι πολύ τυχερός που παντρεύτηκες ένα τόσο αξιόλογο πλάσμα