Έφη Ρασσια: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή! “Είχε βάλει κάποιος στοιχηματάκι αν μπορεί να ρίξει την ανιψιά του Ρώμα”

14:20 - 27/04/2021

Στο Pop Up μίλησε η Έφη Ρασσιά, η «Βάλια» από το Καφέ της Χαράς σε μία To άρθρο Έφη Ρασσια: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή! “Είχε βάλει κάποιος στοιχηματάκι αν μπορεί να ρίξει την ανιψιά του Ρώμα” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έφη Ρασσιά: Κάποιος έβαλε στοίχημα, «αν μπορεί να ρίξει την ανιψιά του Ρώμα»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Έφη Ρασσιά στην κάμερα του Pop Up και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Έφη Ρασσιά: «Είχα δεθεί σε ένα στοιχηματάκι, «αν μπορώ να ρίξω την ανιψιά του Ρώμα» αλλά το κατάλαβα»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Έφη Ρασσιά στην κάμερα του Pop Up και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή. […] The post Έφη Ρασσιά: «Είχα δεθεί σε ένα στοιχηματάκι, «αν μπορώ να ρίξω την ανιψιά του Ρώμα» αλλά το κατάλαβα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Έφη Ρασσιά: «Κάποιος με έβαλε “στοιχηματάκι” για να δει αν μπορούσε να ρίξει την ανιψιά του Ρώμα» (video)

«Ο Χάρης Ρώμας με πίστεψε σε μια φάση που εγώ δεν πίστευα στον εαυτό μου»! Τη γνωρίσαμε περίπου 18 χρόνια πριν μέσα από τη σειρά του Χάρη Ρώμα «Το Καφέ της Χαράς». Ο λόγος για την Έφη Ρασσιά η οποία υποδυόταν τη μικρή Βάλια. H «κόρη της πρωτευουσιάνας» προσπαθούσε τότε να ξεδιπλώσει το υποκριτικό της […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Έφη Ρασσιά: "Είχε βάλει κάποιος στοιχηματάκι αν μπορεί να ρίξει την ανιψιά του Ρώμα" (video)

Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»