Συγκινεί η Έρρικα Πρεζεράκου για την 7χρονη ανιψιά της: “Είναι η πιο επικίνδυνη μορφή καρκίνου”
13:44 - 27/04/2021
Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε η Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για το
To άρθρο Συγκινεί η Έρρικα Πρεζεράκου για την 7χρονη ανιψιά της: “Είναι η πιο επικίνδυνη μορφή καρκίνου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκινεί η Έρρικα Πρεζεράκου: Η ανιψιά μου έχει την πιο επικίνδυνη μορφή καρκίνου
Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε η πάντα εντυπωσιακή και γλυκιά Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία μίλησε για το πώς αντιμετώπισε τις δύσκολες καταστάσεις που της...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Συγκινεί η Έρρικα Πρεζεράκου: Η ανιψιά μου έχει την πιο επικίνδυνη μορφή καρκίνου
Διαβάστε το στο spoilersΈρρικα Πρεζεράκου: «Η ανιψιά μου έχει την πιο επικίνδυνη μορφή καρκίνου»
Έρρικα Πρεζεράκου: «Η ανιψιά μου έχει την πιο επικίνδυνη μορφή καρκίνου» Η Έρρικα Πρεζεράκου καλεσμένη της εκπομπής «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στο ατύχημά της αλλά και στη μάχη που δίνει η ανιψιά της με τον καρκίνο. «Πάντα μας έρχονται αυτά που μπορούμε να αντέξουμε με ένα τρόπο. Νιώθω ότι αν δεν είχα κάνει τόση δουλειά με τον εαυτό μου, […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr