Συγκινεί η Έρρικα Πρεζεράκου για την 7χρονη ανιψιά της: “Είναι η πιο επικίνδυνη μορφή καρκίνου”

13:44 - 27/04/2021

Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε η Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για το To άρθρο Συγκινεί η Έρρικα Πρεζεράκου για την 7χρονη ανιψιά της: “Είναι η πιο επικίνδυνη μορφή καρκίνου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινεί η Έρρικα Πρεζεράκου: Η ανιψιά μου έχει την πιο επικίνδυνη μορφή καρκίνου

Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε η πάντα εντυπωσιακή και γλυκιά Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία μίλησε για το πώς αντιμετώπισε τις δύσκολες καταστάσεις που της... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Συγκινεί η Έρρικα Πρεζεράκου: Η ανιψιά μου έχει την πιο επικίνδυνη μορφή καρκίνου

Διαβάστε το στο spoilers

Έρρικα Πρεζεράκου: «Η ανιψιά μου έχει την πιο επικίνδυνη μορφή καρκίνου»

Έρρικα Πρεζεράκου: «Η ανιψιά μου έχει την πιο επικίνδυνη μορφή καρκίνου» Η Έρρικα Πρεζεράκου καλεσμένη της εκπομπής «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στο ατύχημά της αλλά και στη μάχη που δίνει η ανιψιά της με τον καρκίνο. «Πάντα μας έρχονται αυτά που μπορούμε να αντέξουμε με ένα τρόπο. Νιώθω ότι αν δεν είχα κάνει τόση δουλειά με τον εαυτό μου, […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας