Καλύτερα δε γίνεται: Η αντίδραση του Σεφερλή όταν ρωτήθηκε για τον Κρητικό και το Globetrotters

16:12 - 07/12/2019

Καλύτερα δε γίνεται: Ο Μάρκος Σερφερλής ήταν ο σημερινός καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού. Ο ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, μίλησε για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο αλλά και για την νέα του ταινία, στην οποία μάλιστα θα δούμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο σε έναν ρόλο έκπληξη. Ο Μάρκος είχε τα κέφια […] The post Καλύτερα δε γίνεται: Η αντίδραση του Σεφερλή όταν ρωτήθηκε για τον Κρητικό και το Globetrotters appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καλύτερα δε γίνεται: Η αντίδραση του Σεφερλή όταν ρωτήθηκε για τον Κρητικό και το Globetrotters

Καλύτερα δε γίνεται: Ο Μάρκος Σερφερλής ήταν ο σημερινός καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Μάρκος Σεφερλής: Τι είπε για τον Κρητικό και το Globetrotters

Τι είπε ο Σεφερλής στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.Ο ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, μίλησε για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο αλλά και για την νέα του ταινία, στην οποία μάλιστα θα δούμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο σε έναν ρόλο έκπληξη. Ο Μάρκος είχε τα κέφια του και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έκανε η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της. Κάποια στιγμή, ο Κώστας Τσουρός, δεν δίστασε να τον ρωτήσει αν παρακολουθεί την εκπομπή «Globetrotters» και τον Στέλιο Κρητικό. «Όχι, δεν το έχω δει, δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Το ξέρω όμως».

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι