Χρύσα Ρώπα: «Έμαθα από γειτόνισσα ότι είμαι υιοθετημένη!» (Video)

15:34 - 25/04/2021

Για τον χωρισμό, την υιοθεσία της, αλλά και το ελληνικό Me Too μίλησε στο Dot η Χρύσα Ρώπα. Μιλώντας για την υιοθεσία της είπε: «Δύσκολα. Δύσκολα. Πρέπει να τρέξεις να φύγεις. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρύσα Ρώπα: Έμαθα από γειτόνισσα ότι είμαι υιοθετημένη

Για τον χωρισμό, την υιοθεσία της, αλλά και το ελληνικό Me Too μίλησε η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Χρύσα Ρώπα: «Έμαθα από γειτόνισσα ότι είμαι υιοθετημένη!»

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot βρέθηκε η Χρύσα Ρώπα η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην-κάπως επίπονη- ιστορία της υιοθεσίας της, αλλά και στο ελληνικό MeToo. Μιλώντας για την υιοθεσία της είπε: «Δύσκολα. Δύσκολα. Πρέπει να τρέξεις να φύγεις. Φεύγεις και γράφεις την καινούρια σελίδα. Τότε ο κόσμος πίστευε ότι μια υιοθεσία έπρεπε να μείνει κρυφή, να […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Χρύσα Ρώπα: Έμαθα από γειτόνισσα ότι είμαι υιοθετημένη

Η Χρύσα Ρώπα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Dot και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ιστορία της υιοθεσίας της.Καλεσμένη στην εκπομπή Dot ήταν η Χρύσα Ρώπα η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ιστορία της υιοθεσίας της. «Δύσκολα. Δύσκολα. Πρέπει να τρέξεις να φύγεις. Φεύγεις και γράφεις την καινούρια σελίδα. Τότε ο κόσμος πίστευε ότι μια υιοθεσία έπρεπε να μείνει κρυφή, να μη μάθει ποτέ κανείς. Το ψέμα αυτό υπήρξε καθοριστικό για τη μετέπειτα ζωή πολλών ανθρώπων. Γενικότερα εγώ, έκτοτε, με το ψέμα έχω ένα θέμα. Η ιστορία αυτή με έκανε ένα συναισθηματικό πρεζόνι», είπε για την υιοθεσία της. Με αφορμή το ελληνικό κίνημα του MeToo, η Χρύσα Ρώπα αποκάλυψε μια ιστορία από το παρελθόν. «Στη σχολή ήμασταν

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Χρύσα Ρώπα: «Έμαθα από γειτόνισσα ότι είμαι υιοθετημένη!» (video)

Για τον χωρισμό, την υιοθεσία της, αλλά και το ελληνικό Me Too έκανε λόγο η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)