Η Χρύσα Ρώπα συγκλονίζει: «Άνοιξα το νερό, κάθισα από κάτω και άρχισα να κλαίω»

13:44 - 25/04/2021

Στον καναπέ του Dot κάθισε την Κυριακή, απέναντι από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, η Χρύσα Ρώπα. Η […] The post Η Χρύσα Ρώπα συγκλονίζει: «Άνοιξα το νερό, κάθισα από κάτω και άρχισα να κλαίω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρύσα Ρώπα: «Άνοιξα το νερό, κάθισα από κάτω και άρχισα να κλαίω»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση που έκανε η Χρύσα Ρώπα. Στην εκπομπή Dot βρέθηκε την Κυριακή η Χρύσα Ρώπα. Η ηθοποιός μίλησε για όλα και κάποιες αποκαλύψεις που έκανε προκαλούν αίσθηση. Θέση στην κουβέντα τους είχε το θέμα της υιοθεσίας και πόσο δύσκολα πέρασε όταν έμαθε την αλήθεια. Η Χρύσα Ρώπα ανέφερε χαρακτηριστικά: «»Δύσκολα. Δύσκολα. Πρέπει να ... Περισσότερα To άρθρο Χρύσα Ρώπα: «Άνοιξα το νερό, κάθισα από κάτω και άρχισα να κλαίω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Η Χρύσα Ρώπα συγκλονίζει: «Όταν μου μίλησε έτσι ο Βουτσινάς, άνοιξα το νερό, κάθισα από κάτω και άρχισα να κλαίω» (vid)

Ένα από τα θέματα στην στην κουβέντα τους είχε, βέβαια, ήταν το ζήτημα της υιοθεσίας και πόσο δύσκολα πέρασε όταν έμαθε την αλήθεια. Η Χρύσα Ρώπα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δύσκολα. Δύσκολα. Πρέπει να τρέξεις να φύγεις. Φεύγεις και γράφεις την καινούρια σελίδα. Τότε ο κόσμος πίστευε ότι μια υιοθεσία έπρεπε να μείνει κρυφή, να μη μάθει […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Χρύσα Ρώπα: Συγκλονίζουν τα λόγια της – Άνοιξα το νερό, κάθισα από κάτω και άρχισα να κλαίω

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεοπτική εκπομπή Dot, η γνωστή ηθοποιός, Χρύσα Ρώπα, μίλησε για όλα. Θέση στην κουβέντα τους είχε, βέβαια, το θέμα της υιοθεσίας... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Χρύσα Ρώπα: Συγκλονίζουν τα λόγια της – Άνοιξα το νερό, κάθισα από κάτω και άρχισα να κλαίω

Διαβάστε το στο spoilers

Συγκλονίζει η Χρύσα Ρώπα: «Άνοιξα το νερό στο μπάνιο, κάθισα κάτω και άρχισα να κλαίω»

Μιλώντας για την υιοθεσία της είπε: «Δύσκολα. Δύσκολα. Πρέπει να τρέξεις να φύγεις. Φεύγεις και γράφεις την καινούρια σελίδα. Τότε ο κόσμος πίστευε ότι μια υιοθεσία έπρεπε να μείνει κρυφή, να μη μάθει ποτέ κανείς. Το ψέμα αυτό υπήρξε καθοριστικό για τη μετέπειτα ζωή πολλών ανθρώπων. Γενικότερα εγώ, έκτοτε, με το ψέμα έχω ένα θέμα. […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»