Πέτρος Γαϊτάνος: “Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τις δηλώσεις μου για την Χρυσή Αυγή”

12:54 - 25/04/2021

Ο Πέτρος Γαϊτάνος ήταν καλεσμένος την Κυριακή των Bαΐων, στο Έλα Χαμογέλα και μίλησε στη Σίσσυ To άρθρο Πέτρος Γαϊτάνος: “Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τις δηλώσεις μου για την Χρυσή Αυγή” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέτρος Γαϊτάνος: Συγγνώμη για τις δηλώσεις μου για τη Χρυσή Αυγή

Δημόσια συγγνώμη για τις δηλώσεις του υπέρ της Χρυσής Αυγής ζήτησε ο τραγουδιστής Πέτρος Γαϊτάνος, μιλώντας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα». «Κάποτε πριν από αρκετά χρόνια με ρώτησαν σε μία συνέντευξη ποια είναι η γνώμη μου για την Χρυσή Αυγή και έχω την ανάγκη να κάνω μια διόρθωση σε αυτό και να ξεκαθαριστεί εφάπαξ αυτή η…

Διαβάστε το στο news.gr

Πέτρος Γαϊτάνος: Ζητώ συγγνώμη για την Χρυσή Αυγή

Πέτρος Γαϊτάνος: Ζητώ συγγνώμη για την Χρυσή Αυγή – Τι δήλωσε ο γνωστός καλλιτέχνης. Ειδήσεις: Ο Πέτρος Γαϊτάνος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και μεταξύ άλλων θέλησε να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα με τις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν για τη Χρυσή Αυγή. Μετά από σχετική ερώτηση της παρουσιάστριας είπε: Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μαράια Ρίντλσπιγκερ: Οι μεταμφιέσεις με τα παιδιά τους για το Halloween – Φωτογραφίες

Ειρήνη Μουρτζούκου: Σοκάρει ηχητικό ντοκουμέντο – «Παίρνω το 100, θα σε κλείσω μέσα σήμερα»

H Sienna Miller παρουσιάζει την τρίτη συλλογή της για τα Marks & Spencer

Νατάσα Θεοδωρίδου – Αναστασία: Επέστρεψαν στη νυχτερινή Αθήνα – Βίντεο από την πρεμιέρα τους

Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαρουσούλης: Στο Λονδίνο με την κόρη τους – Η οικογενειακή βόλτα στο hyde park

Kamala Harris: Αυτή είναι η απλή ρουτίνα καθημερινής περιποίησης και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί σταθερά τα τελευταία χρόνια