Πέτρος Γαϊτάνος: «Με την Χρυσή Αυγή έκανα λάθος και ζητάω συγγνώμη»
12:16 - 25/04/2021
Να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα με τις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν για τη Χρυσή Αυγή, θέλησε να κάνει […]
The post Πέτρος Γαϊτάνος: «Με την Χρυσή Αυγή έκανα λάθος και ζητάω συγγνώμη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πέτρος Γαϊτάνος για Χρυσή Αυγή: «Έκανα λάθος και ζητάω συγγνώμη»
Όλα όσα λέει σήμερα ο Πέτρος Γαϊτάνος. Να δώσει οριστικό τέλος στο θέμα με τις δηλώσεις που είχε κάνει πριν από μερικά χρόνια για τη Χρυσή Αυγή, θέλησε να κάνει ο Πέτρος Γαϊτάνος μέσα από την εκπομπή Έλα Χαμογέλα. Ο γνωστός ερμηνευτής δήλωσε τα εξής: «Κάποτε πριν από αρκετά χρόνια με ρώτησαν σε μία συνέντευξη ... Περισσότερα
To άρθρο Πέτρος Γαϊτάνος για Χρυσή Αυγή: «Έκανα λάθος και ζητάω συγγνώμη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΠέτρος Γαϊτάνος: «Με την Χρυσή Αυγή έκανα λάθος και ζητάω συγγνώμη»
Να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα με τις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν για τη Χρυσή Αυγή, θέλησε να κάνει ο Πέτρος Γαϊτάνος
Διαβάστε το στο in.grΓαϊτάνος: «Με την Χρυσή Αυγή έκανα λάθος και ζητάω συγγνώμη, δεν έχω καμία σχέση μαζί τους» (vid)
Να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα με τις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν για τη Χρυσή Αυγή, θέλησε ο Πέτρος Γαϊτάνος.
Διαβάστε το στο GazzettaΓαϊτάνος: Έκανα λάθος με τη Χρυσή Αυγή, ζητώ συγγνώμη
Θέση αναφορικά με δηλώσεις που είχε κάνει το 2012 υπέρ της Χρυσής Αυγής πήρε ο Πέτρος Γαϊτάνος. «Κάποτε πριν από αρκετά χρόνια με ρώτησαν σε μία συνέντευξη ποια είναι η γνώμη μου για την Χρυσή Αυγή και έχω την ανάγκη να κάνω μια διόρθωση σε αυτό. Ήμασταν σε μια περίεργη κατάσταση κρίσης, βλέπαμε ότι αυτοί […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grH συγγνώμη του Πέτρου Γαϊτάνου: «Με τη Χρυσή Αυγή έκανα λάθος» (Video)
Για τη συνεργασία του με την Περιφέρεια Αττικής και την παραγωγή «Στην εκκλησία από το σπίτι, Μεγάλη Εβδομάδα και Ανάσταση» μίλησε ο Πέτρος Γαϊτάνος. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις παλαιότερες […]
Διαβάστε το στο topontiki.grΟ Πέτρος Γαϊτάνος το παραδέχτηκε: "Με τη Χρυσή Αυγή έκανα λάθος και ζητάω συγγνώμη - Δεν έχω καμία σχέση μαζί τους"
Ο Πέτρος Γαϊτάνος αναφερόμενος σε δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν για την Χρυσή Αυγή ξεκαθάρισε πως "δεν έχω καμία σχέση μαζί τους. Ποτέ δεν τους στήριζα και δεν τους στηρίζω".
Διαβάστε το στο thetoc.grΓαϊτάνος: Έκανα λάθος με τη Χρυσή Αυγή και ζητάω συγγνώμη – ΒΙΝΤΕΟ
Ο Πέτρος Γαϊτάνος σε συνέντευξή του ζήτησε συγγνώμη σχετικά με δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν, στις οποίες είχε ταχθεί υπέρ της Χρυσής Αυγής.
Το άρθρο Γαϊτάνος: Έκανα λάθος με τη Χρυσή Αυγή και ζητάω συγγνώμη – ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΠέτρος Γαϊτάνος: «Με την Χρυσή Αυγή έκανα λάθος και ζητάω συγγνώμη»
“Κάποια στιγμή προσπάθησαν να με πλησιάσουν, νόμιζαν ότι εγώ είμαι φιλικός απέναντί τους. Τους είπα ευθαρσώς ότι εγώ δεν έχω σχέση μαζί τους”, αποκαλύπτει ο Πέτρος Γαϊτάνος. Να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα με τις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν για τη Χρυσή Αυγή, θέλησε να κάνει ο Πέτρος Γαϊτάνος μέσα από την εκπομπή Έλα […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓαϊτάνος: «Με την Χρυσή Αυγή έκανα λάθος και ζητάω συγγνώμη, δεν έχω καμία σχέση μαζί τους»
Να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα με τις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν για τη Χρυσή Αυγή, θέλησε ο Πέτρος Γαϊτάνος. Ο Πέτρος Γαϊτάνος το πρωί της Κυριακής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Open, «Έλα Χαμογέλα». Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, μεταξύ άλλων, θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει ...
Διαβάστε το στο agrinionews.grΠέτρος Γαϊτάνος: Έκανα λάθος με τη Χρυσή Αυγή
Πέτρος Γαϊτάνος: Συγγνώμη για δηλώσεις που είχε κάνει παλιότερα για τη Χρυσή Αυγή ζήτησε ο Πέτρος Γαϊτάνος σε τηλεοπτική του εμφάνιση.
Διαβάστε το στο pagenews.grΠέτρος Γαϊτάνος: «Με την Χρυσή Αυγή έκανα λάθος και ζητάω συγγνώμη» (video)
"Κάποια στιγμή προσπάθησαν να με πλησιάσουν, νόμιζαν ότι εγώ είμαι φιλικός απέναντί τους. Τους είπα ευθαρσώς ότι εγώ δεν έχω σχέση μαζί τους"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΠέτρος Γαϊτάνος: «Έκανα λάθος με τη Χρυσή Αυγή και θέλω να ζητήσω συγγνώμη»
Πέτρος Γαϊτάνος: «Έκανα λάθος με τη Χρυσή Αυγή και θέλω να ζητήσω συγγνώμη» “Ποτέ δεν μου άρεσε η βία, η παραβατικότητα, η εγκληματικότητα”. Να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα με τις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν για τη Χρυσή Αυγή, θέλησε ο Πέτρος Γαϊτάνος. Να δώσει ένα τέλος στις “φήμες” που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΠέτρος Γαϊτάνος: Έκανα λάθος με τη Χρυσή Αυγή
Πέτρος Γαϊτάνος: Συγγνώμη για δηλώσεις που είχε κάνει παλιότερα για τη Χρυσή Αυγή ζήτησε ο Πέτρος Γαϊτάνος σε τηλεοπτική του εμφάνιση.
Διαβάστε το στο