Γιώργος Κοψιδάς: “Είναι ένα μωρό 2 μηνών – Έχει συναισθήματα δεν είμαι εμπόρευμα”
11:26 - 25/04/2021
Ο ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το Survivor, με μια ανάρτησή του θέλησε
To άρθρο Γιώργος Κοψιδάς: “Είναι ένα μωρό 2 μηνών – Έχει συναισθήματα δεν είμαι εμπόρευμα” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Κοψιδάς για τα αρνιά που σουβλίζουμε: «Είναι ένα μωρό 2 μηνών, έχει συναισθήματα δεν είμαι εμπόρευμα» (ΕΙΚΟΝΑ)
To 2019 είχε δηλώσει για αυτή του την απόφαση: «Έγινα vegan γιατί πριν από 6 χρόνια έγινε μέσα μου ένα κλικ και συνειδητοποίησα ότι είμαι ηθικός αυτουργός σε ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της ανθρωπότητας. Το ότι σκλαβώνουμε, εκτρέφουμε, αναπαράγουμε με πολύ άσχημο τρόπο ζώα για να τρεφόμαστε. Ο άνθρωπος – και δεν το λέω […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιώργος Κοψιδάς: Δεν είναι εμπόρευμα, είναι ένα μωρό 2 μηνών με συναισθήματα (Photo)
O ηθοποιός Γιώργος Κοψίδας έγινε ευρύτερα γνωστός από τη σειρά «Μίλα μου Βρώμικα» της Μυρτώς Κοντοβά, παρότι έχει λάβει μέρος σε πολλές και πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές. Οι περισσότεροι ωστόσο τον […]
Διαβάστε το στο topontiki.grΞεσπά ο Γιώργος Κοψιδάς για τα αρνιά που σουβλίζουμε: “Είναι ένα μωρό 2 μηνών, δεν είναι εμπόρευμα”
Ο ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το Survivor, με μια ανάρτησή του θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για τις ημέρες του Πάσχα και να πει πόσο λάθος θεωρεί το έθιμο του σουβλίσματος του αρνιού και γενικά την κρεατοφαγία. Ο ηθοποιός έχει μεγάλη αγάπη στα ζώα και είναι γνωστό ότι ο […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓιώργος Κοψιδάς για τα αρνιά που σουβλίζουμε: «Είναι ένα μωρό 2 μηνών, έχει συναισθήματα δεν είμαι εμπόρευμα»
Γιώργος Κοψιδάς για τα αρνιά που σουβλίζουμε: «Είναι ένα μωρό 2 μηνών, έχει συναισθήματα δεν είμαι εμπόρευμα» Toν μάθαμε μέσα από το Survivor οι περισσότεροι και πρόκειται για τον ηθοποιό Γιώργο Κοψιδά ο οποίος με μια ανάρτησή του θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για τις ημέρες του Πάσχα και να πει πόσο λάθος […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr