Γκουαρδιόλα για Μουρίνιο: «Εμένα με στήριξαν όταν δεν είχα κατακτήσει τίποτα»
10:22 - 25/04/2021
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα πήρε θέση σχετικά με την απόλυση του Ζοζέ Μουρίνιο από την Τότεναμ έπειτα από σχετική ερώτηση και «πέταξε» το καρφί του στην προς τη διοίκηση των Λονδρέζων τονίζοντας πως στη δική του περίπτωση, οι ισχυροί άνδρες της Μάντσεστερ Σίτι τον είχαν στηρίξει στις αποτυχίες και στις δύσκολες ήττες. Η απόλυση του Ζοζέ […]
The post Γκουαρδιόλα για Μουρίνιο: «Εμένα με στήριξαν όταν δεν είχα κατακτήσει τίποτα» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γκουαρντιόλα για την απόλυση του Μουρίνιο: Εμένα με στήριξαν όταν δεν είχα κατακτήσει τίποτα
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα σχολίασε την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο από την Τότεναμ και τόνισε πως δε στηρίχτηκε από τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας
Διαβάστε το στο in.grΓκουαρντιόλα για την απόλυση του Μουρίνιο: Εμένα με στήριξαν όταν δεν είχα κατακτήσει τίποτα
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα σχολίασε την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο από την Τότεναμ και τόνισε πως δε στηρίχτηκε από τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας
Διαβάστε το στο tovimaΓκουαρντιόλα για την απόλυση του Μουρίνιο: Εμένα με στήριξαν όταν δεν είχα κατακτήσει τίποτα
Τόνισε πως δε στηρίχτηκε από τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας
Διαβάστε το στο patrasevents.gr