Βασίλης Χαλακατεβάκης: Τι λέει για το φύλο του μωρού που περιμένουν με την κατά 20 χρόνια μικρότερη σύζυγό του

09:04 - 25/04/2021

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Βασίλης Χαλακατεβάκης που σε τέσσερις περίπου μήνες θα υποδεχτεί στον κόσμο To άρθρο Βασίλης Χαλακατεβάκης: Τι λέει για το φύλο του μωρού που περιμένουν με την κατά 20 χρόνια μικρότερη σύζυγό του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Μιλάει για το μωρό που περιμένει και παραδέχεται: «Ήθελα να είναι κορίτσι»

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Καφέ της Χαράς, Βασίλης Χαλακατεβάκης περιμένει τον ερχόμενο Αύγουστο να κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί και είναι πραγματικά ευτυχισμένος. 

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Το φύλο του μωρού που περιμένουν με την πανέμορφη και 20 χρόνια νεότερη σύζυγό του

Στην εφημερίδα RealNews παραχώρησε συνέντευξη ο ηθοποιός Βασίλης Χαλακατεβάκης, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του φούρναρη στο ”Καφέ της Χαράς”. Ο αγαπητός... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βασίλης Χαλακατεβάκης: Το φύλο του μωρού που περιμένουν με την πανέμορφη και 20 χρόνια νεότερη σύζυγό του

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γιώργος Κιμούλης: Ξανά σε πλειστηριασμό έξι ακίνητα του ηθοποιού

Γιάννης Ζουγανέλης: «Είμαι περήφανος για την Ελεονώρα, πολλοί καλλιτέχνες ”πουλάνε μούρη” χωρίς να έχουν γνώση»

Μαρία Καβογιάννη: «Δεν θα μπορούσα να ασχοληθώ με την παρουσίαση, δεν έχω ταλέντο»

Αμάντα Μανωλάκου: Η εξομολόγηση για την σκλήρυνση κατά πλάκας – «Μπορεί σε ένα μήνα να είσαι σε αναπηρικό καροτσάκι»

Σάκης Τανιμανίδης: Αποκάλυψε τους δύο νέους Dragons που είναι έτοιμοι για επενδύσεις

Μαρία Ναυπλιώτου: «Όταν τελείωνε η παράσταση έλεγα “Θεέ μου τελείωσε”»