Μένιος Φουρθιώτης : Κατέθεσε μήνυση στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και τον Κώστα Βαξεβάνη
21:30 - 24/04/2021
Μήνυση κατά του Κώστα Βαξεβάνη και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Μιχαήλ Καραμαλάκη, έκανε ο παρουσιαστής, Μένιος Φουρθιώτης, καθώς, όπως αναφέρει σε δήλωσή του «είναι αποφασισμένος να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή του
Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μένιος Φουρθιώτης : Κατέθεσε μήνυση κατά του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. και του Κώστα Βαξεβάνη
«Είμαι αποφασισμένος να προστατεύσω την τιμή και την υπόληψή μου»
Διαβάστε το στο tanea.grΜένιος Φουρθιώτης: Κατέθεσε μήνυση κατά του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. και του Κώστα Βαξεβάνη
Μήνυση κατά του Κώστα Βαξεβάνη και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Μιχαήλ Καραμαλάκη, έκανε ο παρουσιαστής, Μένιος Φουρθιώτης, καθώς, όπως αναφέρει σε δήλωσή του “είναι αποφασισμένος να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή του”. Διαβάστε...
Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Μένιος Φουρθιώτης: Κατέθεσε μήνυση κατά του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. και του Κώστα Βαξεβάνη
Διαβάστε το στο sinidisi.grΜένιος Φουρθιώτης: Κατέθεσε μήνυση κατά του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. και του Κώστα Βαξεβάνη
Μήνυση κατά του Κώστα Βαξεβάνη και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Μιχαήλ Καραμαλάκη, έκανε ο παρουσιαστής, Μένιος Φουρθιώτης, καθώς, όπως αναφέρει σε δήλωσή του «είναι αποφασισμένος να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή του. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωση του Μένιου Φουρθιώτη:Μετά από σειρά επιθέσεων εις βάρος μου κάποιοι χρησιμοποιώντας ασύστολα ψεύδη και αστεία μυθεύματα επιχειρούν […]
Διαβάστε το στο dete.gr