Μένιος Φουρθιώτης : Κατέθεσε μήνυση στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και τον Κώστα Βαξεβάνη

21:30 - 24/04/2021

Μήνυση κατά του Κώστα Βαξεβάνη και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Μιχαήλ Καραμαλάκη, έκανε ο παρουσιαστής, Μένιος Φουρθιώτης, καθώς, όπως αναφέρει σε δήλωσή του «είναι αποφασισμένος να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή του

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μένιος Φουρθιώτης : Κατέθεσε μήνυση κατά του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. και του Κώστα Βαξεβάνη

«Είμαι αποφασισμένος να προστατεύσω την τιμή και την υπόληψή μου»

Διαβάστε το στο tanea.gr

Μένιος Φουρθιώτης: Κατέθεσε μήνυση κατά του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. και του Κώστα Βαξεβάνη

Μήνυση κατά του Κώστα Βαξεβάνη και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Μιχαήλ Καραμαλάκη, έκανε ο παρουσιαστής, Μένιος Φουρθιώτης, καθώς, όπως αναφέρει σε δήλωσή του “είναι αποφασισμένος να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή του”. Διαβάστε... Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Μένιος Φουρθιώτης: Κατέθεσε μήνυση κατά του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. και του Κώστα Βαξεβάνη

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Μένιος Φουρθιώτης: Κατέθεσε μήνυση κατά του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. και του Κώστα Βαξεβάνη

Μήνυση κατά του Κώστα Βαξεβάνη και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Μιχαήλ Καραμαλάκη, έκανε ο παρουσιαστής, Μένιος Φουρθιώτης, καθώς, όπως αναφέρει σε δήλωσή του «είναι αποφασισμένος να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή του. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωση του Μένιου Φουρθιώτη:Μετά από σειρά επιθέσεων εις βάρος μου κάποιοι χρησιμοποιώντας ασύστολα ψεύδη και αστεία μυθεύματα επιχειρούν […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Βιασμοί, ναρκωτικά, προβλήματα ψυχικής υγείας: Ο «μαύρος πρίγκιπας» της Νορβηγίας φέρνει τριγμούς στους θρόνους της Ευρώπης

Στέφανος Κασσελάκης: Πλαγιοκόπηση στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – «Δεν εμπνέει ο Φάμελλος»

Τι σημαίνει για τις αγορές η επιλογή Τραμπ για το υπουργείο Οικονομικών

Λίβανος: Εντός 36 ωρών αναμένεται η ανακοίνωση κατάπαυσης πυρός από Μπάιντεν και Μακρόν

«Ζωγραφική της Βελόνας»: Μια έκθεση πρωτότυπων χειροτεχνιών στο Π.Π.Ι.Ε.Δ

Έλον Μασκ: Αυτό είναι το σχέδιο του εξ απορρήτων του Τραμπ για την πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ