Ταμασού: 'Κανένας κληρικός δεν θα αρνηθεί την Θεία Κοινωνία σε άνθρωπο που το ζητά'
20:56 - 24/04/2021
Αγαπητοί πατέρες και αδελφοί μου ευσεβείς χριστιανοί, διευκρινίζουμε ότι ανεξάρτητα από τις εξελίξεις και οτιδήποτε έχει ανακοινωθεί για τα μέτρα, απόφαση μου είναι να κοινωνούμε όλους τους πιστούς που το επιθυμούν είτε είναι εμβολιασμένοι είτε όχι!!!
Κανένας κληρικός δεν θα αρνηθεί την Θεία Κοινωνία σε άνθρωπο που το ζητά στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής!
Επειδή με ρωτάνε συνέχεια πολλοί, διευκρινίζω τα εξής: Ναι μπορούμε να ψάλλουμε τα εγκώμια στον επιτάφιο με τις χορωδίες που ετοιμάζονται και θα γίνει κανονικά η περιφορά του επιταφίου γύρω από το ναό.
Η προσκύνηση θα γίνει με τάξη και με τα μέτρα. Το ίδιο ισχύει και για την Σταύρωση. Ναι θα γίνουν κανονικά και το Μεγάλο Σάββατο
Διαβάστε Περισσότερα στο .romfea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ταμασού: ”Κανένας κληρικός δεν θα αρνηθεί την Θεία Κοινωνία σε άνθρωπο που το ζητά”
Αγαπητοί πατέρες και αδελφοί μου ευσεβείς χριστιανοί, διευκρινίζουμε ότι ανεξάρτητα από τις εξελίξεις και οτιδήποτε έχει ανακοινωθεί για τα μέτρα, απόφαση μου είναι να κοινωνούμε όλους τους πιστούς που το επιθυμούν είτε είναι εμβολιασμένοι είτε όχι!!!
Το άρθρο Ταμασού: ”Κανένας κληρικός δεν θα αρνηθεί την Θεία Κοινωνία σε άνθρωπο που το ζητά” εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr