'Κύριε και Δέσποτα της Ζωής μου': Παρουσίαση της αγγλικής έκδοσης του βιβλίου του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας
14:56 - 24/04/2021
Την Πέμπτη, 22 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο Ρέντφερν του Σύδνεϋ, η παρουσίαση της αγγλικής έκδοσης του βιβλίου "Κύριε και Δέσποτα της Ζωής μου" ("Lord and Master of my Life"), που έχει συγγράψει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος.
Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε, παρόντος του Σεβασμιωτάτου, από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Σινώπης κ. Σιλουανό, ο οποίος έχει προλογίσει την αγγλική έκδοση.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σεβαστείας κ. Σεραφείμ, ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Καμπέρας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Πρόχορος Αναστασιάδης, και ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Σύδν
Διαβάστε Περισσότερα στο .romfea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
”Κύριε και Δέσποτα της Ζωής μου”: Παρουσίαση της αγγλικής έκδοσης του βιβλίου του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας
Την Πέμπτη, 22 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο Ρέντφερν του Σύδνεϋ, η παρουσίαση της αγγλικής έκδοσης του βιβλίου "Κύριε και Δέσποτα της Ζωής μου" ("Lord and Master of my Life"), που έχει συγγράψει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος.
Το άρθρο ”Κύριε και Δέσποτα της Ζωής μου”: Παρουσίαση της αγγλικής έκδοσης του βιβλίου του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr