Η Άση Μπήλιου συγκινημένη στον αποχαιρετισμό της: «Αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ ζόρικα»

14:25 - 24/04/2021

Αυλαία έριξε σήμερα το Stars System και η Άση Μπήλιου, στον αποχαιρετισμό της στους τηλεθεατές, δάκρυσε συγκινημένη. Η δημοφιλής αστρολόγος […] The post Η Άση Μπήλιου συγκινημένη στον αποχαιρετισμό της: «Αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ ζόρικα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δακρυσμένη η Άση Μπήλιου: «Αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ ζόρικα»

Συγκινημένη η Άση Μπήλιου. “Θα τα πούμε, ξέρετε εσείς, έχουμε πολλούς τρόπους”, είπε στο φινάλε της εκπομπής. Έπεσε η αυλαία για το Stars System και η Άση Μπήλιου ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη στον αποχαιρετισμό της. Η αγαπημένη αστρολόγος, δακρυσμένη, ανέφερε πως από εδώ και πέρα θα την βλέπουμε Στη φωλιά των Κου Κου, αλλά και μέσα ... Περισσότερα To άρθρο Δακρυσμένη η Άση Μπήλιου: «Αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ ζόρικα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

«Έκλαψε» η Άση Μπήλιου στον αποχαιρετισμό της: «Αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ ζόρικα» (vid)

«Εμείς εννοείται θα τα λέμε από τη Φωλιά των Κου Κου κάθε πρωί στις 10. Αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ ζόρικα. Πάντα προσπαθώ να αποφύγω τη συγκίνηση, αλλά πάντα έρχεται. Θέλω να ευχαριστήσω εσάς. Γιατί αν δεν υπήρχατε εσείς δεν θα υπήρχε αυτή η εκπομπή. Σας ευχαριστώ από καρδιάς», είπε η Άση Μπήλιου. «Θα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Όταν «έκλαψε» η Μπήλιου: «Αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ ζόρικα» (Video)

«Εμείς εννοείται θα τα λέμε από τη Φωλιά των Κου Κου κάθε πρωί στις 10. Αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ ζόρικα. Πάντα προσπαθώ να αποφύγω τη συγκίνηση, αλλά πάντα […]

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Άση Μπήλιου: "Αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ ζόρικα"

"Θα τα πούμε, ξέρετε εσείς, έχουμε πολλούς τρόπους"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε