Μιωνής για σκευωρία Novartis:«Ο Παπαγγελόπουλος είναι κεντρικό πρόσωπο της ομάδας εκβίασης»

11:21 - 23/04/2021

Στον Άρειο Πάγο καταθέτει ο Σάμπυ Μιωνή για την υπόθεση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Η ανακριτική διαδικασία στον Άρειο Πάγο συνεχίζεται σήμερα με την κατάθεση του Ελληνοϊσραηλινού επιχειρηματία. Η διαδικασία έχει κινηθεί μετά από την απόφαση παραπομπής της Βουλής για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης. «Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είναι κεντρικό πρόσωπο της ομάδας εκβίασης», δήλωσε ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνή προσερχόμενος στον […] The post Μιωνής για σκευωρία Novartis:«Ο Παπαγγελόπουλος είναι κεντρικό πρόσωπο της ομάδας εκβίασης» first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μιωνής: Ο Παπαγγελόπουλος κεντρικό πρόσωπο της ομάδας εκβίασής μας

Στην ανακρίτρια-αρεοπαγίτη του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, η οποία ερευνά την υπόθεση της Novartis, προσήλθε σήμερα (23.04.2021) για να καταθέσει ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής. «Σε συνέχεια της κατάθεσής μου στη Βουλή ήρθα εδώ για να καταθέσω στην ανακρίτρια κ. Αλεβιζοπούλου για την υπόθεση της εκβίασης, της δικής μου, του συνεταίρου μου Άγγελου ... Περισσότερα To άρθρο Μιωνής: Ο Παπαγγελόπουλος κεντρικό πρόσωπο της ομάδας εκβίασής μας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

«Ο Παπαγγελόπουλος κεντρικό πρόσωπο της ομάδας εκβίασης» δηλώνει ο Μιωνής – Τι θα καταθέσει

Στην ανακρίτρια-αρεοπαγίτη του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, η οποία ερευνά την υπόθεση της Novartis, προσήλθε σήμερα για να καταθέσει ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής. «Σε συνέχεια της κατάθεσής μου στη Βουλή ήρθα εδώ για να καταθέσω στην ανακρίτρια κ. Αλεβιζοπούλου για την υπόθεση της εκβίασης, της δικής μου, του συνεταίρου μου ‘Αγγελου Μεταξά […] The post «Ο Παπαγγελόπουλος κεντρικό πρόσωπο της ομάδας εκβίασης» δηλώνει ο Μιωνής – Τι θα καταθέσει appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Στον Άρειο Πάγο ο Σάμπυ Μιωνής: «Ο Παπαγγελόπουλος κεντρικό πρόσωπο ομάδας εκβίασης»

Ως «κεντρικό πρόσωπο της ομάδας εκβίασης» κατονόμασε τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνή προσερχόμενος στον  Άρειο Πάγο, προκειμένου να καταθέσει στην  ανακρίτρια -αρεοπαγίτη του Δικαστικού  Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, η…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Μιωνής: Ο Παπαγγελόπουλος είναι κεντρικό πρόσωπο της ομάδας εκβίασής – Τι απαντά ο πρώην υπουργός

Ως το «κεντρικό πρόσωπο της ομάδας εκβίασης» χαρακτήρισε ο Σάμπυ Μιωνής τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο πριν την κατάθεσή του για Novartis. «Παπαντωνίου και Μιωνής συνέχισαν την απεγνωσμένη και μάταιη προσπάθειά τους να ξεπλύνουν τις θηριώδεις μίζες στα εξοπλιστικά», απαντά ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης.Ο Σάμπυ Μιωνής κατέθεσε σήμερα στην ανακρίτρια-αρεοπαγίτη του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, η οποία ερευνά την υπόθεση της Novartis. Ως κεντρικό πρόσωπο της ομάδας εκβίασης χαρακτήρισε τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. «Σε συνέχεια της κατάθεσής μου στη Βουλή ήρθα εδώ για να καταθέσω στην ανακρίτρια κ. Αλεβιζοπούλου για την υπόθεση της εκβίασης, της δι

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lykavitos.gr

Στην «Axianews»: «Βίοι αντίθετοι» για ΕΤΕ και Alpha Bank

Εκεί ψηλά για σένα...

Η ανατριχιαστική ομιλία του Μπακασέτα που μας χάρισε τη μεγάλη νίκη (video)

ΔΥΠΑ: Ημέρες καριέρας στην Αθήνα με 190 επιχειρήσεις και 6.000 θέσεις εργασίας

Φάμελλος: Δεν πάει άλλο ο κατήφορος στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορούν τα θέματα να λύνονται με εξώδικα

Ανδρουλάκης: Τα καλύτερα είναι μπροστά μας και θα πετύχουμε ακόμη περισσότερα μαζί